Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis energiescan voor grootzakelijke gebruikers

OptiVolt GroeneZakendeal1OptiVolt GroeneZakendeal2

Aangeboden door:

img optivolt

OptiVolt
OptiVolt GroeneZakendeal3

Geldig tot:

1 november 2017

Introductie

OptiVolt is met meer dan 500 klanten en duizenden geïnstalleerde systemen, een specialist op het gebied van verbetering van bestaande elektrische infrastructuren en optimaliseren van gas/warmte installaties bij grootverbruikers. Daarnaast is OptiVolt een betrouwbare partner voor energiebesparingsadvies, zoals energie audits, (tussen) bemetering en energiemonitoring.

Grootverbruikers besparen gegarandeerd door de energiebesparende systemen van OptiVolt. Terugverdientijden liggen gemiddeld onder de 5 jaar waardoor uw organisatie tevens voldoet aan de wettelijke eisen, zoals gesteld in het activiteitenbesluit om verplicht energiebesparende maatregel te treffen. Projecten kunnen door middel van crowdfunding budgetneutraal worden uitgevoerd.

Als GroeneZaken lid profiteert u voortaan van de kennis en ervaring van OptiVolt om uw energiekosten te verlagen en schadelijke broeikasgassen te reduceren.

OptiVolt GroeneZakendeal9

GroeneZakenDeal

Wilt u ook een OptiVolt energiebesparingsvoorstel voor uw bedrijf, organisatie of instelling om uw energiekosten en de uitstoot van schadelijke broeikasgassen gegarandeerd te verlagen?

Bij grootverbruikers van energie, met een elektriciteitsverbruik vanaf 300.000 kWh per jaar en/ of gasverbruik van 30.000 m3, per locatie, inventariseren wij kosteloos uw elektrische infrastructuur. Aan de hand van de inventarisatie van uw gebouwgebonden installaties en verbruiksapparatuur, het analyseren van uw energierekeningen en de bruto vloer oppervlakte (BVO) van uw gebouw(en) maken wij een energiebesparingsvoorstel. Om zo uw verbruik en CO2 emissie blijvend te verlagen. Het hierin berekende besparingspercentage is contractueel gegarandeerd.

Voor een vrijblijvend voorstel kunt u contact opnemen met OptiVolt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem telefonisch contact met ons op via 085-2737433.