Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis Fair Trade geschenkpakket van Roveka

Roveka GZD afbeelding1

Aangeboden door:


Roveka BV

Geldig tot:

19 maart 2016

Introductie

Roveka B.V. te Soesterberg in Nederland is onderdeel van De Nagels Group uit Duitsland. De Nagels Group is één van de toonaangevende producenten van tickets, plastic cards en RFID-producten in de wereld. Al jaren exploiteert de dochteronderneming Roveka BV met succes de Nederlandse ( en deels Belgische) markt.

Onze groep van internationale bedrijven omvat 14 kantoren in 8 verschillende landen. Deze wereldwijde oriëntatie is te danken aan het succes van de afgelopen 80 jaar. Wij waarderen het persoonlijk contact met onze klanten dat gebaseerd is op vertrouwen en dat wordt bereikt door dialoog en wederzijds begrip.

Ontdek hoe u kunt profiteren van onze expertise. We kijken ernaar uit om met u samen te werken Specialismen Parkeertickets, RFID tickets, Event-tickets, Plastic (RFID) cards.

GroeneZakenDeal

Indien bestelt voor eind februari 2016 dan ontvangt u naast een reguliere korting van 10% op de verkoopwaarde ook een Fair Trade geschenkpakket voor op kantoor of thuis.

Inhoud: Fair Trade Original Koffiebonen / Standaardmaling , 3 x soorten Fair Trade chocolade en Fair Trade ministroopwafels