Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis LED-verlichting twv 250 euro

Aangeboden door:


Bernhagen Natuurkeukens

Geldig tot:

23 juni 2016

Introductie

Goede, massiefhouten keukens maken, zonder de wereld om ons heen onnodig te belasten. Dat is al meer dan 30 jaar het uitgangspunt van Bernhagen Natuurkeukens. We gebruiken daarvoor hout uit de gecontroleerde bosbouw. We adviseren de meest milieuvriendelijke apparatuur en accessoires. En we werken onze keukens af met biologische olie van Auro.

Massief hout en bamboe
Wil je ook een ecologische keuken? En zelf invloed hebben op het ontwerp? Wij helpen stap voor stap bij het maken van je keuzes. Hout – zoals eiken, noten, esdoorn en berken – of bamboe voor de fronten. Keramiek, steen, glas, rvs of gerecycled materiaal voor de werkbladen. Grepen van rvs, hout of een combinatie daarvan, of greeploos. Kast- en lade-indelingen. En natuurlijk inbouwapparatuur met de beste energieprestaties.

Duurzaam
Het begrip duurzaamheid vullen wij als volgt in:
• We gebruiken energiezuinige en recyclebare materialen en producten, ook het binnenwerk is van hout.
• We passen stevige constructies toe, zodat je keuken heel lang meegaat.
• Onze keukens zijn altijd te repareren, moderniseren en uit te breiden.

Eerlijk
Onze houten en bamboe keukens maken we zelf, in onze eigen werkplaats. Je betaalt dus niet voor een groothandel, tussenhandel of aandeelhouders. We hanteren eerlijke prijzen voor gewerkte uren en ingekochte materialen. Simpel dus.

GroeneZakenDeal

Ben je aan een nieuwe keuken toe? Tot eind mei krijg je een set LED-verlichting (4 inbouwspots, driver en dimmer) t.w.v. €250 gratis bij aankoop (of eerste kostenraming) van een houten of bamboe keuken.

Laat je inspireren op www.natuurkeukens.nl of bel 0343-755006 / 06 50 64 68 72 voor een afspraak.

GZD-bestelknop