Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Groenbalans MVO-versnellingssessie

Groenbalans MVO team GroeneZaken DealGroenbalans GroeneZaken Deal MVO Sessie new

Aangeboden door:

 

logo groenbalans

Groenbalans
Groenbalans GroeneZaken Deal MVO sessie1

Geldig tot:

15 september 2017

Introductie

Wij snappen dat u op zoek bent naar meer omzet en meer klanten. Toch staat Maatschappelijk verantwoord ondernemen al een tijd op de agenda, maar u komt er steeds niet aan toe. Dan is het tijd voor een MVO-versnellingssessie met Groenbalans.

In deze compacte sessie besteden wij aandacht aan hetgeen waar u bedrijf goed in is en hoe u dat kunt inzetten om de wereld een beetje beter te maken. Op deze manier is maatschappelijk verantwoord ondernemen hartstikke leuk, een manier om te innoveren en je als bedrijf te onderscheiden.

Voor wie? Voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig wil gaan houden met MVO.

Wij helpen u op weg bij het definiëren en structureren van uw MVO-beleid, kijkend naar de huidige bedrijfsvoering.

Groenbalans houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met advies op het gebied van MVO en CO2-neutraal ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het maken van bewuste keuzes om Profit, Planet & People met elkaar in balans te houden. Groenbalans geeft organisaties inzicht en helpt hen maatregelen te nemen, want inzicht is de basis voor gedragsverandering.

GroeneZakenDeal

Aan de slag met verduurzaming? Groenbalans biedt u een MVO-versnellingssessie aan voor €297,-. In twee uur gaat u samen met ons aan de slag, om:

  1. inzicht te krijgen in relevante MVO-onderwerpen voor uw organisatie;
  2. relevante belanghebbenden (stakeholders) te definiëren;
  3. te komen tot een gestructureerde aanpak met duidelijk resultaat.

Elke organisatie is anders en heeft een eigen invloed op de omgeving. Groenbalans spoort de thema’s op waarmee uw organisatie een positieve impact kan realiseren.

Interesse in of meer informatie over de twee uur durende MVO-sessie? Bel 030-7533114 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer achter.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.