Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Van Rossum in Woerden, alles onder één groen dak

Vergaderhuis GroeneZakendeal2Het Arsenaal van Woerden alles onder één groen dak5

Aangeboden door:

Het Arsenaal van Woerden Logo
Stadshotel Woerden &
Van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

Geldig tot:

1 februari 2018

Introductie

Van Rossum’s vergaderhuis. Vergaderen, eten, drinken & slapen. Alles onder één groen dak.

Warm, inspirerend en huiselijk. Van Rossum’s Vergaderhuis! Functioneel vergaderen in stijl en met klasse. Centraal in Nederland en midden in het historische centrum van Woerden. Van Rossum is trots op haar eigen hoeve, lokale producten en samenwerkingspartners. Het greenkey gold label en de onlangs gewonnen Gaia Green Award bevestigingen de duurzaamheid van ons bedrijf.

Het Vergaderhuis biedt plaats aan maximaal 20 personen en is van alle moderne gemakken voorzien. U beschikt zelfs over een eigen keuken met goedgevulde koelkast en een ruim dakterras, welke ook als break-out ruimte gebruikt kan worden. De perfecte setting voor creatief en inspirerend vergaderen waarbij het u ook culinair aan niets zal ontbreken!

GroeneZakenDeal

Zakelijke bijeenkomsten worden een onvergetelijke belevenis. 

Van Rossum ligt in het Groene Hart. Deze centrale ligging betekent goed bereikbaar met de trein en auto vanaf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht! Parkeren kunt u in naastgelegen parkeergarage, waar wij 25 eigen plekken hebben.

Onze historische omgeving is hartverwarmend, het uitzicht vanaf het Vergaderhuis op de grote kerk en het rijksmonument “Het Arsenaal”, waar Van Rossum zelf in gevestigd is, is adembenemend. Wij bieden de mogelijkheid om uw zakelijke evenement uit te breiden met naast fietsen en varen door het groene weidelandschap allerlei andere (stads) activiteiten. Heeft u bijvoorbeeld een meerdaagse meeting? Blijf dan overnachten in 1 van onze 25 unieke suites. Er is van alles mogelijk bij Van Rossum. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Boekt u nog in 2017 uw meeting voor 2017 óf het eerste kwartaal van 2018? Dan krijgt u €25,- korting voor een dagdeel en maar liefst €50,- op een dag!