Het maatschappelijk verantwoorde kerstpakket

Iets meer dan de helft van de Nederlandse beroepsbevolking krijgt ook dit jaar een kerstpakket. Werkgevers zien dit als hét moment van waardering voor hun medewerkers. Dit jaar is vanwege corona alles anders. Kerstpakketten-Thuisbezorgd.nl is een nieuw initiatief dat tegelijkertijd hardwerkende werknemers in het zonnetje zet, voedselverspilling tegengaat en de mensen helpt die te maken hebben met financiële tegenslag door de crisis.

Verantwoorde kerstpakketten bestellen

Veel voedingsmiddelen belanden in de vuilnisbak of worden niet meer verkocht, omdat ze niet aan de eisen van de retail voldoen. Om deze vorm van voedselverspilling tegen te gaan, kunnen ondernemers bij de webshop Kerstpakketten-Thuisbezorgd.nl een NO WASTE kerstpakket bestellen. In dit verrassingspakket zitten producten die korter op de houdbaarheidsdatum zitten of een drukfout op de verpakking bevatten en daarom regulier niet meer aangeboden worden. De producten zijn echter nog kwalitatief uitstekend te consumeren in de kerstperiode en worden zoveel mogelijk geleverd via lokale leveranciers. 

Deze verrassingspakketten kosten 30 euro, waarvan de helft rechtstreeks aan de Voedselbank wordt gedoneerd, net als de producten die uiteindelijk niet in de kerstpakketten belanden. Als bijzondere toevoeging aan dit pakket stelt Kerstpaketten-Thuisbezorgd.nl in samenwerking met uitgeverij Keff & Dessing van Floortje Dessing, het boek ‘Eerlijk eten’ tegen een gereduceerd tarief beschikbaar.

Kerstpakketten thuis laten bezorgen 

Vanwege de huidige richtlijnen van het RIVM zal de kerstborrel niet hetzelfde zijn dit jaar. Veel medewerkers werken thuis of in een aangepaste omgeving. Daarom biedt Kerstpaketten-Thuisbezorgd.nl ondernemers de mogelijkheid om medewerkers te bedanken op gepaste afstand, door bestelde kerstpakketten thuis te bezorgen. Desgewenst met een persoonlijke handgeschreven boodschap van de werkgever op een kaart of in het kookboek Eerlijk Eten. Er is ook de mogelijkheid om andere goede doelen te steunen, zoals de Stichting Gezonde Kinderen of de EuroParcs Foundation, die vakanties mogelijk maakt voor kinderen met kanker.

Bekijk de mogelijkheden op www.kerstpakketten-thuisbezorgd.nl

Aangeboden door

Kerstpakketten-Thuisbezorgd.nl

Kerstpakketten-Thuisbezorgd.nl

Geldig tot

geldig tm

20 december 2020

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners