Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

HONE installatie met 50% korting op de electric layers

Solar Compleet  GZD 4

Aangeboden door:

img HONE-Revolution-logo
Hone Benelux

Geldig tot:

1 februari 2019

Introductie

HONE is ‘s werelds krachtigste daglicht energiesysteem. Door middel van Nanotechnologie weet HONE daglicht om te zetten in warm water. De HONE 501T collector heeft de optie om deze uit te breiden met een speciaal ontwikkelde electric layer (HONE 501TE), van 100 Watt piek, welke achter de collector wordt geplaatst om elektriciteit op te wekken.

Zoals in bovenstaande afbeelding te zien is, is in een grafiek weergegeven waarin de HONE prestaties zijn te zien t.o.v. de beste zonneboiler fabrikanten bij lage licht intensiteiten. Deze grafiek komt voort uit een onafhankelijk onderzoek.

Het HONE systeem wekt een zeer hoge water temperatuur p van 70+C° dit is een doorbraak in de industrie. HONE behaald met de toevoeging van het electric layer dan ook een rendement van 80% per vierkante meter.  Deze hybride oplossing, waarbij beide opwekkingen onafhankelijk van elkaar werken , is uniek in markt dit in tegenstelling tot de huidige PVT oplossingen.

GroeneZakenDeal

Nu bij een HONE installatie boven de 10 vierkante meter 50% korting op de electric layers!

De verwachte levensduur van de collectoren is maar liefst 50 jaar. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 7 á 10 jaar, dus u profiteert van minimaal 40 jaar vrije energie! Daarbij komt ook nog eens dat u duurzaam bezig. PURE WINST DUS!

Waarom boven de 10 vierkante meter? Bij deze afmeting of groter komt u in aanmerking voor subsidie. En het wordt nog mooier. Omdat er een electric layer zit onder de HONE-collector heeft u recht op een DUBBELE subsidie! Dit scheelt u dus ook nog eens extra kosten.

LET OP!: in de hoofdlijnen van de klimaatafspraken staat dat er vanaf 2025 geen subsidies meer worden verstrekt aan duurzame projecten. Zo stopt bijv. de SDE+ subsidie. Dit is dus een mooie kans om met relatief lage kosten een geweldig systeem te plaatsen. Het systeem met het hoogste rendement per vierkante meter!

Sportcomplex, kantoorpand, appartementengebouw, magazijn, showroom, winkelpand, ziekenhuis, woningen en ga zo maar door. HONE is overal toepasbaar.

Neem contact op met HONE Benlux B.V. en vraag ons systeem aan. Gebruik kortingscode: HONEWORLDGROEN en profiteer van de actie!