Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

International Cargo Bike Festival / Bakfietstreffen 2017

Aangeboden door:

img logo fietsdiensten trappers

Fietsdiensten.nl

Geldig tot:

1 april 2017

Introductie

In 2017 vindt het International Cargo Bike Festival / BakfietsTreffen 2017 plaats op 11, 12 en 13 juni 2017 in Nijmegen als pre-event van het wereldfietscongres Velo-city 2017.

Het BakfietsTreffen / ICBF2017 vindt plaats in De Kube in het Honigcomplex, Waalbandijk 20B, 6541 AJ in Nijmegen en het terrein er om heen.

Alle de drie festivaldagen zijn vrij toegankelijke publieksdagen. Het ICBF 2017 is een markt en expositie waar bezoekers, gebruikers, ontwerpers, fabrikanten, doe-het-zelf-bouwers en verkopers van bak- en transportfietsen elkaar ontmoeten en inspireren; treffen in meerdere betekenissen dus. Dit is dé kans om vele tientallen soorten bakfietsen uit binnen- en buitenland uit te proberen. En het is dé kans om uw bakfietsen en fietsaccessoires aan een groot internationaal publiek te presenteren. Bakfietsproducenten uit Duitsland, Frankrijk, Zweden, Italië, Colombia, Taiwan en Nederland hebben zich al aangemeld.

Voor professionals en andere belangstellenden zullen er tijdens het International Cargo Bike Festival presentaties, workshops en meetings zijn.

Er zijn weer allerlei leuke creatieve en artistieke activiteiten voor jong en oud en vanuit FoodBikes worden de lekkerste internationale gerechten geserveerd.
Kijk voor een impressie van het BakfietsTreffen / ICBF2016 op de website: www.cargobikefestival.com/news/reports-blogposts-videos-photos-icbf2016

Informatie over het reserveren van een stand vindt u op de ICBF website: www.cargobikefestival.com/practical/prices

 

GroeneZakenDeal

Op het International Cargo Bike Festival is plaats voor 40 - 60 stands van 4x4 m en 2x2m. Dubbele stands of driedubbel (8x4m of 12x4m) is natuurlijk ook mogelijk.

Wij geven voor de Groene Zakendeal 50 euro korting op een stand van 4x4m op het International Cargo Bike Festival: 750 euro ipv 800 euro ex btw.

Of 25 euro korting op een stand van 2x2m: 275 euro ipv 300 ex btw.

Wilt u in aanmerking komen voor deze Groene Zakendeal, stuur dan een mailtje naar Jos Sluijsmans, klik hiervoor op onderstaande bestelbutton.

Tot ziens op het International Cargo Bike Festival op 11-13 juni in Nijmegen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.