Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Investeert u samen met ons in een mooie toekomst?

Aangeboden door:

ErasmusX logo

ErasmusX Eco Architectuur

Geldig tot:

15 februari 2017

Introductie

Plannen om ecologisch te gaan bouwen of verbouwen? Een woning, kantoor of uitbreiding ontwerpen? Maak kennis met ons en onze nieuwe manier van denken. Wij vertalen uw wensen, zodat al uw ideeën werkelijkheid worden. Bent u nieuwsgierig naar hoe dat eruit komt te zien? Neem contact met ons op.

ErasmusX staat voor bewust leven en wonen. Hoe doet u dit samen met ons?

  1. We zorgen voor een balans tussen uw manier van wonen en uw natuurlijke omgeving
  2. We zorgen voor verbetering van uw kwaliteit van wonen, werken, spelen en leven
  3. We zorgen ervoor dat u op een gezonde en natuurlijke manier toch comfortabel kunt wonen
  4. Behoud en herstel van onze natuurlijke omgeving zodat onze kinderen er later van kunnen leren en genieten.

Erasmus X staat voor natuurlijke en gezonde technische toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan goed kunnen ventileren en aangename warme, maar frisse kamers in huis. Laat uw huis de frisse lucht die binnenkomt verwarmen of koelen wanneer het nodig is. Maak gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke gezonde materialen, zodat u ook langer gezond blijft. Maak gebruik van gratis zon en wind, want die zijn er altijd. Gebruik water en geef het ook onaangetast terug aan de natuur. Compenseer wat je gebruikt in je omgeving. Denk hierbij aan grond en materialen.

GroeneZakenDeal

Investeert u samen met ons in een mooie toekomst? Erasmus X wil een deel teruggeven aan de natuur. 10 procent van alle opdrachten worden geïnvesteerd in duurzame energie/toepassingen. U kunt daarbij denken aan zonnepanelen, of een financieel deel van een installatie of een windmolen op eigen terrein of CO² reductie.

Rekenvoorbeeld: totale opdracht: 20.000 euro. 10 procent is 2000 euro en dit bedrag wordt geïnvesteerd in bijvoorbeeld zonnepanelen. Deze investering krijgen u en onze natuur van ons cadeau!