Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Jura XJ6 + 2 maanden gratis koffie voor € 1695 *

Aangeboden door:


Moyee Coffee

Geldig tot:

29 mei 2016

Introductie

Moyee Coffee, het eerste FairChain koffiebedrijf ter wereld 99,9% van alle koffiebonen verlaat Ethiopië onverwerkt. Dit Nr. 1 export product bracht vorig jaar 800 mio. in het laatje maar tegelijkertijd werd 3 mrd. aan ontwikkelingshulp overgemaakt.

Ethiopië exporteert dus nog steeds armoede. Nergens voor nodig vinden wij. Een geroosterde boon brengt 5 tot 7 keer meer op. Ontwikkelingshulp is te lang een verkapte subsidie geweest voor multinationals die weigeren de waarde in de keten eerlijk te delen. Door te investeren in een professionele koffiebranderij in Ethiopië en te zorgen voor een actieve marktbenadering daarbuiten zullen wij laten zien dat het ook anders kan.

Moyee Coffee streeft als social enterprise naar een eerlijke koffie keten.

GroeneZakenDeal

De Jura XJ6 is een koffie machine uit de Jura Proffesional range. De machine heeft een capaciteit van 80 kopjes koffie per dag. De machine maakt koffie, espresso en geeft water uit voor thee. Met de melkschuimer kan je dan zonder veel onderhoud heerlijke cappuccino's maken.

Jura XJ6 + 2 maanden gratis koffie voor €1695,- *) Nu optioneel met melkschuimer voor €50,-

Interesse in een andere grotere of kleinere machine? Laat dan hier u gegevens achter dan nemen wij contact op voor een vergelijkbare aanbieding op maat.

GZD-bestelknop

*) Op basis van 8kg per maand, en de gentleman’s agreement dat jullie 6 maanden klant bij ons blijven.
Prijzen zijn excl. btw en incl. bezorging