Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Kies voor een 100 % BIO bij- en vlinderpakket

Aangeboden door:

MM logo combinatie LR
Mantel & Mosselman Holland

Geldig tot:

1 mei 2017

Introductie

Mantel & Mosselman Holland is een van de voornaamste leveranciers van verpakte bloembollen en vaste planten voor tuincentra en andere retailkanalen. In 2010 als eerste gestart als leverancier van biologische bloembollen. Ondertussen zijn we met meer dan 300 soorten de leverancier met het breedste aanbod biologische bloembollen. Voor het biologische assortiment hebben we het 100% BIO label ontwikkeld.

Ontvang nu 15% korting op deze bijen en vlinder collectie tas en maak kennis met het 100% BIO assortiment!

Met deze unieke actie laten we u graag kennismaken met diverse biologische bloembollen. Deze bloembollen zijn 100% chemievrij geteeld. Hierbij willen we het dynamische ecosysteem steunen met producten die veilig zijn voor ons klimaat, mens en dier. Dat kunt u dus ook!

Het bijen en vlinderpakket is zeer geschikt als relatiegeschenk of om uw medewerkers eens in het zonnetje te zetten. Zo bent u meteen maatschappelijk bezig, staat uw (bedrijfs) tuin vrolijk in bloei (of van uw relatie) en helpt u de bijen- en vlinders. De bloemen leveren stuifmeel en nectar om bijen en vlinders te helpen overleven. Naast het bij- en vlinder assortiment is er een breed biologisch assortiment welke u ook kunt bestellen. Informeer naar de mogelijkheden*.

Inhoud bij- en vlinder pakket:

  • 10 x Acidanthera bicolor Murielae
  • 10 x Liatris Spicata
  • 10 x Allium moly Jeannine
  • 10 x Freesia single Mix
  • 350 gr. Biologisch, plantaardige mestkorrels

GroeneZakenDeal

Bijen en vlinderpakket, normaal € 4,40 (excl. verzendkosten) nu met 15% korting.

Vraag nu een offerte aan, vermeldt bij uw contact met ons altijd dat het om de Groene Zakendeal gaat om gebruik te maken van de aanbieding.

Voor meer informatie www.mosselmanholland.nl of bel ons 0228-312207.

*De 15% korting is alleen geldig op het bijen en vlinder collectie tasje. Exclusief verzendkosten *