Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Klaar voor de Kerst... Start!

Groene Zakendeal Yipp en Co1 Groene Zakendeal Yipp en Co2

Aangeboden door:

logo-Yipp en Co

Yipp & Co
Groene Zakendeal Yipp en Co3

Geldig tot:

1 januari 2019

Introductie

Het is altijd lastig om het perfecte kerstgeschenk te vinden voor uw relaties en/of personeel.

Yipp & Co wil u daar graag bij helpen. Wij hanteren al 10 jaar een unieke werkwijze: we nemen al het zoekwerk uit handen en presenteren u de opties die aansluiten bij uw wensen. Wij besteden 100% aandacht aan kwaliteit, duurzaamheid en herkomst van de producten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zal de aankomende jaren alleen maar gaan toenemen. Ook dit jaar zijn er veel leuke en duurzame relatiegeschenken op de markt gekomen die hier een steentje aan bijdragen. Met een duurzaam kerstgeschenk draag je bij een aan een beter milieu en je kunt deze geschenken dan ook met een gerust hart weggeven. We hebben er alvast drie voor u uitgelicht.

Yipp en Co banner

Kijk voor meer informatie op www.yippenco.nl

GroeneZakenDeal

Speaker Bamboe

Deze duurzame luidspreker combineert een verbluffende geluidservaring met een stijlvol ontwerp. Gemaakt van duurzaam bamboe en een mengsel van 30% biologisch katoen, hennep 40% en 30% gerecycled PET. De 5-en 10W-luidspreker maakt gebruik van hoogwaardige componenten om een langdurig gebruik van het item te garanderen. De 1.500 mAh batterij kan tot 8 uur op één lading worden afgespeeld.

Meer info over de Speaker Bamboe klik hier >>

Ecosysteem met plant

Dit plantje verzorgt zichzelf door de speciale samenstelling van voedingsstoffen in de pot en bootst het natuurlijke vochtige biotoop van de leefomgeving van de plant na. De pot is hermetisch afgesloten zodat de plant alles kan recyclen zonder dat je deze water hoeft te geven. Leverbaar in diverse potten en verschillende soorten planten zoals een bonsaiboompje of koffieplant. Alles wordt handmatig in Nederland in elkaar gezet en er wordt alleen maar gewerkt met gerecyclede materialen.

Meer info over het Ecosysteem met plant klik hier >>

Solar Deco Glas

Gewoon mooi, nobel en tijdloos. Handgeblazen glas, houten deksel van duurzaam geproduceerde bamboe en lederen riemen maken van de Lumix Deco Glas een absolute blikvanger. Voor overdag of ’s avonds. Richt hem in als romantische tafellamp of moderne decopot. Voorzien van 4 warm witte LED´s die door middel van een innovatieve touch functie bediend kunnen worden.

Meer info over de Solar Deco Glas klik hier >>