Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Kom ook in actie en help de wilde bij!

Aangeboden door:

BIJ LOGO 2018
Bijenhotelkopen.nl

Geldig tot:

1 oktober 2018

Introductie

Kom ook in actie en help de wilde bij! Dat is hard nodig, want het gaat niet zo goed met de Nederlandse wilde bijen: de helft van alle 358 soorten is bedreigd. En dat terwijl ze heel belangrijk zijn voor onze voedselvoorziening. 80% van onze eetbare gewassen is afhankelijk van bestuiving door wilde bijen en andere bestuivende insecten. Wilde bijen zijn dus cruciaal voor de productie van ons voedsel.

De grootste bedreiging waar de wilde bij mee te kampen heeft is een gebrek aan voedsel én nestgelegenheid. Door het aanschaffen van een van onze duurzame bijenhotels help je met het creëren van nestgelegenheid. Bijenhotels zijn kunstmatige nestplaatsen die uit allerlei natuurlijke materialen zijn opgebouwd, met als basis Nederlands en/of Belgisch hout, verschillende compartimenten met bamboe en dennenappels. In de holle bamboe stengels, de dennenappels en in de houten blokken met gaatjes kunnen de wilde bijen en bestuivende insecten namelijk schuilen, nestelen en overwinteren.

Voordelen van onze bijenhotels:

  • Wij bieden een bijzonder, natuurlijk product gemaakt van hout en bamboe
  • De bijenhotels bieden ondersteuning aan de wilde bijen en andere bestuivende insecten
  • Ons hout is FSC gecertificeerd en afkomstig uit Nederlandse en/of Belgische bossen
  • De bijenhotels hoeven niet gereinigd te worden
  • Onze producten worden geproduceerd door BIJzondere medewerkers in sociale werkplaatsen
  • Omdat onze producten met de hand gemaakt worden is ieder bijenhotel uniek
  • Er zijn meerdere modellen op voorraad aanwezig

Onze bijenhotels zijn goedgekeurd door Nederland Zoemt

GroeneZakenDeal

Groen en sociaal

Omdat wij niet alleen het beste voor hebben met de natuur, maar ook met onze samenleving worden de bijenhotels van Bijenhotelkopen.nl onder het motto “no social waste” geproduceerd in sociale werkplaatsen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze maatschappij. Samen met onze sociale partners maken wij het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt. Als sociale onderneming ondersteunen wij Nederland Zoemt en The Pollinators en zijn we partner van NL Greenlabel en Nudge.

Groene Zakendeal 10% korting

Om bedrijven, particulieren en organisaties te stimuleren in actie te komen voor de wilde bij, bieden wij 10% korting op onze Nomada en Andrena bijenhotels!

Nomada (staand model):
Normale prijs: €349 incl. BTW
Groene Zaken prijs: €314 incl. BTW *

Andrena (hangend model):
Normale prijs: €299 incl. BTW
Groene Zaken prijs: €269 incl. BTW *

Bestel nu een Andrena of Nomada bijenhotel. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw (bedrijfs)naam, afleveradres en telefoonnummer. Gebruik de kortingscode GroeneZakenDeal bij uw bestelling. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Bovengenoemde prijzen zijn excl. transport.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.