Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ontvang 10% bij bestelling van meer dan 5 BinBangs

Aangeboden door:


BinBang

Geldig tot:

15 april 2016

Introductie

Op kantoor en in de keuken belanden nog veel waardevolle materialen bij het restafval. We gooien kilo’s papier, GFT en plastic weg, terwijl deze grondstoffen nog prima gebruikt kunnen worden.

Met de BinBang willen we het voor jou makkelijk maken om het afval op kantoor te scheiden en zo op afvalkosten te besparen.

De BinBang is een innovatieve afvalbox. De modulaire grondstoffenboxen passen in iedere ruimte en je plaatst ze eenvoudig op of naast elkaar. In elke box scheid en bewaar je een afvalstroom. De binnenbak schuif je uit de buitenbak, zonder dat je de boxen van elkaar hoeft te halen. Medewerkers of klanten voorzien we van duidelijke en leuke informatie over afvalscheiding. Zo wordt afval scheiden makkelijk voor iedereen op kantoor.

Bij duurzaam ondernemen hoort ook een goed grondstoffenplan. BinBang heeft ervaring in het opzetten van business cases om de toekomstige besparingen van circulair inkopen en afval scheiden inzichtelijk te maken. Door middel van een grondstoffenplan kan je al snel 20% op je afvalkosten besparen!

Neem voor vragen of een offerte op maat contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 6 44062421. Meer informatie over BinBang is te vinden op www.binbang.nl

GroeneZakenDeal

Scheid ook kantoorafval met BinBang, doe ze cadeau als relatiegeschenk of verblijd je medewerkers met een manier om ook thuis makkelijk afval te scheiden!

Neem contact met ons op en we laten graag zien wat we voor je kunnen doen.
Ontvang nu 10% bij een bestelling van meer dan 5 BinBangs. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in het onderwerp GROENEZAKENDEAL.

Let’s Celebrate Recycling!

GZD-bestelknop