Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Kosteloos naar de World Sustainable Energy Days

 WSED2018 1 WSED2018 2 

Aangeboden door:


Hansa Green Tour
WSED2018 3 

Geldig tot:

20 februari 2018

Introductie

Hansa Green Tour organiseert van 27 februari – 2 maart 2018 een handelsmissie voor duurzame energieprofessionals naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, het grootste duurzame energie evenement van Europa met o.a. 7 congressen en diverse workshops, een hele grote beurs met meer dan 1600 standhouders, excursies. Een ontmoetingsplaats voor energieprofessionals uit vele landen. Prachtige kansen voor Nederlandse bedrijven!
Inschrijving op basis van beschikbaarheid, sluitingsdatum is vrijdag 2 februari.

Stap in en rij van 28 februari - 2 maart ook mee!

4 daags programma:

• 7 congressen
• Energiesparmesse
• Samenwerkingsplatform
• Bedrijfsbezoeken & excursies
• Receptie Nederlandse ambassade
• Netwerkdiners

Meer informatie over de Hansa Green Tour klik hier

GroeneZakenDeal

Eén van de leden van ons zakelijk netwerk van GroeneZaken willen wij de mogelijkheid bieden om kosteloos mee te gaan naar de World Sustainable Energy Days (WSED) in Wels, Oostenrijk. (Waarde € 2.250,-­‐ excl. BTW)

Als tegenprestatie vragen we om een uitgebreid verslag van de reis te maken met aanbevelingen hoe de transitie naar duurzame energie in Nederland volgens jou kan worden versneld. De reis is entreebewijs van het congres en de beurs, eten & drinken en hotelovernachtingen.

MKB bedrijven die op zoek zijn naar exportmogelijkheden in Oostenrijk kunnen gebruik maken van een SIB missievoucher van RVO voor een financiële tegemoetkoming in de deelnamekosten van deze handelsmissie. Vraag naar de voorwaarden.

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Hansa Green Tour Wintereditie en motiveer waarom jij mee wilt met deze unieke reis.