Krijg inzicht in je huidige marketingstrategie, gericht op de nieuwe economie

Een nieuwe strategie voor je bedrijf bedenk je niet zomaar. Dit pak je in kleinere stappen aan zodat je geleidelijk je organisatie mee kunt nemen in de verandering die teweeg wordt gebracht. Wij beginnen dan ook graag met een verdiepingssessie om elkaar beter te leren kennen. Zie dit als de eerste officiële date van, wellicht, een strategische samenwerking.

Tijdens de verdieping leren we elkaar kennen: wat doet jouw organisatie? En hoe gaan wij te werk? We gaan op zoek naar de oorsprong van je organisatie en doen een korte analyse van het merk wat je tot nu toe hebt neergezet. Wat valt ons op?

Ook kijken we naar wat er al is qua marketingstrategie (niemand houdt van dubbel werk). Het belangrijkste is om samen scherp te formuleren wat het exacte vraagstuk van jouw organisatie is. Wat lossen we met elkaar op? En hoe vertalen we dat naar doelen?

Deze verdiepingssessie kost normaal gesproken €1250,- maar speciaal voor de leden van GroeneZaken bieden we deze aan voor maar €750,- Hiermee krijg je inzicht in je huidige marketingstrategie, gericht op de nieuwe economie. 

Dit inzicht biedt ook gelijk kansen en duidelijkheid voor een strategische samenwerking op lange termijn. Zullen we kennismaken?

Aangeboden door

Ten Stripes

Ten Stripes

Geldig tot

geldig tm

1 april 2023

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners