Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Laat eens een positief bommetje vallen

seedbom3

Aangeboden door:

ecomondo-logo-eco-webshop

Ecomondo

Geldig tot:

1 februari 2017

Laat eens een positief bommetje vallen!

Met een Seedbom fleur je kale, braakliggende of saaie stukjes grond op met prachtige bloemen. En daar hoef je geen groene vingers voor te hebben. Pak een zaadbom, vul hem met water en gooi 'm! Een paar weken later staan er mooie bloemen en ziet de buurt of je tuin er een stukje vrolijker uit!

Seedboms zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen.

De zaadbommen zijn gemaakt met een explosieve mix van bloemenzaden, biologische turfvrije compost en kokosvezels in een omhulsel van gerecycled papier.

Hét wapen van guerilla gardeners!
Met deze positieve bommetjes verspreid je een boodschap met een goed verhaal. Als guerilla gardener maak je niet alleen de buurt een stukje groener en kleurrijker, maar zorg je ook voor blije bijen, vlinders en vogels.

Wat zit er in?
• zaden van wilde bloemen en duurzaam geteelde bloemen
• biologische compost en cocopeat
• turfvrij en gentech-vrij!

Kies jouw favoriete bloemenmix: Lovebom, Poppy Peacebom, Starflower, Urban Bloomer of Thymebom en nog meer… Leverbaar per stuk, per 4 in cadeauverpakking of in grotere aantallen.

Relatiegeschenk? Custom made zaadbommen
Ecomondo levert zowel de Seedboms als kleinere zaadbommen. Beide variaties kunnen voorzien worden van een eigen label. Zo creeër je een uniek relatiegeschenk of een origineel bedankje voor de gasten van je bruiloft. Succes verzekerd!

Seedbom met eigen label, logo en tekst
Custom made Seedboms zijn al leverbaar vanaf 100 stuks. Prijsindicatie per stuk inclusief full colour drukwerk: 250 stuks vanaf € 4,19 / 500 stuks vanaf € 3,72 (exclusief ontwerpkosten door professioneel grafisch ontwerper ± € 125,-.) Levertijd is ca. 3 weken. Prijzen exclusief BTW.

Zaadbom in een papieren zakje
Voor een kleiner budget heeft Ecomondo een zaadbom met biologische bloemenmix in een pergamijnen zakje en kopkaart. Leverbaar met eigen logo vanaf 250 stuks binnen 7 werkdagen.

Deze en andere leuke eco, bio en fairtrade producten zijn te koop bij Ecomondo. www.ecomondo.nl

GroeneZakenDeal

Seedbom, per stuk van 4,95 voor 4,75 incl. BTW.
Per cadeauverpakking van 4 van 19,95 voor 17,95 incl. BTW.

Bestel ze nu!