Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Lease nu de Gazelle Cityzen High Speed E-bike

 

 

 

Cityzen deal groenezaken1

 

Cityzen deal groenezaken2

Aangeboden door:

Bovag Lease Fiets
Bovag Lease Fiets
Cityzen deal groenezaken3

Geldig tot:

1 mei 2017

Introductie

Nu ook privé lease van BOVAG Leasefiets!

Privé lease
De aanschafprijzen van e-bikes worden steeds hoger. Vandaar dat de aanschaf vaak achterwege wordt gelaten. Daarom introduceert BOVAG Leasefiets naast de zakelijke BOVAG Leasefiets nu ook de prive lease van BOVAG Leasefiets. Deze prive lease is, net zoals bij de zakelijke lease, inclusief reparatie, volledig onderhoud, ENRA fietsverzekering en 24 uurs pechhulp service.

Zakelijke lease
Mensen die vijf keer per week 30 minuten bewegen zijn gemiddeld 60% effectiever’. (Tony Schwartz, The Way We’re Working isn’t Working). De leasefiets is de ideale manier om je werknemers de gelegenheid te bieden om de auto wat vaker te laten staan. Met de huidige moderne E-bikes zijn afstanden van 15 kilometer gemakkelijk en snel te overbruggen. In de meeste gevallen is de medewerker niet alleen fitter, maar ook sneller op het werk of thuis!’ Veel fabrikanten spelen in op de vraag naar moderne, sportieve of juist hippe E-bikes. Voor iedereen is er dus een geschikte fiets te vinden. Een E-bike is hip in het hedendaagse woon-werkverkeer.

De voordelen
Mobiliteit anno 2016 gaat verder dan alleen het leasen van je wagenpark. Steeds vaker voorkomende thema’s bij organisaties gaan over de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook is de bereikbaarheid van bedrijven, het milieu en het kostenaspect van steeds groter belang. Als innoverende leasemaatschappij is Friesland Lease de eerste partij die de Leasefiets aanbiedt via een landelijk dekkend netwerk van Bovag fietsdealers. Friesland Lease legt hiermee een duidelijke verbinding tussen mobiliteit en vitaliteit. 

GroeneZakenDeal

Gazelle Cityzen High Speed E-bike Consumentenprijs van € 2999,-

Leaseprijs per maand op basis van 36 maanden is: € 123.95 excl. Btw (150 euro incl. btw)

Wilt u ook fris en fit naar het werk? Dat kan met de BOVAG Leasefiets! Een uurtje fietsen per dag zorgt al voor een extra verbranding van wel 400 tot 500 kilocalorieën! Stap dus snel op die fiets!

BOVAG Leasefiets biedt een Full Operational Lease aan met de volgende componenten:
• Afschrijving en rente
• Reparatie en onderhoud
• Banden
• Verzekering tegen diefstal en schade
• 24 uurs pechhulp service