Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis berekening hoe u kunt besparen met LED-verlichting

Aangeboden door:

logo-Ledoffice-GDZ
Ledoffice

Geldig tot:

1 april 2018

Introductie

LedOffice is expert op het gebied van verlichting. Onze missie is om ondernemers en particulieren groener te laten worden met LED verlichting. Middels kwalitatief goede LED producten voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Hoe en met welke producten werkt LedOffice?

LedOffice werkt alleen met vooraanstaande wereldmerken zoals Leds-ON, V-Tac, Meanwell en Segula. Zo leveren we niet alleen een ruim assortiment, maar ook uitsluitend binnen Europa geïmporteerde verlichtingsproducten.

Als u dat wenst berekenen wij uw besparing en terugverdientijd. Bovendien kunnen wij voor u een lichtplan maken en dat aan de beslissers in uw bedrijf presenteren.

Daarbij werken we uitsluitend met LED verlichting producten, omdat we vinden dat een energiebesparing van 50 tot 80 procent op uw verbruik de eerste stap is naar een groenere economie.

Naast een mooi en functioneel lichtbeeld wilt u in de portemonnee het positieve effect ervaren van de besparing. Maar besluiten op basis van mooie praatjes, daar doet u niet aan. Het berekenen van de verwachte besparing en uiteindelijke terugverdientijd geeft wel een goede indicatie van uw voordeel, maar kan een behoorlijke klus zijn. Daar kunnen wij u, door onze uitgebreide ervaring, uitstekend mee helpen.

Om tot een goede berekening te komen, gebruiken we de volgende variabelen per schakelgroep:
• Gemiddeld aantal branduren
• Aantal dagen per week/jaar
• Bestaand max. energieverbruik per armatuur
• Aantal armaturen
• Dimfactor
• Vervangingswaarde bestaande lichtbron
• Levensduur bestaande lichtbron
En uiteraard beschikken we over dezelfde informatie van het vervangende model.

GroeneZakenDeal

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw verlichting te laten vervangen door LED verlichting kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van verlichting in het algemeen en maken we kosteloos een ROI (return on investment) calculatie voor u.

U ziet dan wat u jaarlijks bespaart en hoe snel u uw investering weer terugverdiend heeft. Daarnaast krijgt u inzicht in uw huidige energieverbruik.

Neem contact met ons op via onderstaande button!