Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Maak 3 maanden gratis gebruik van jouw e-bike

Leasefiets 2019-Groene Zakendeal1 Leasefiets 2019-Groene Zakendeal2

Aangeboden door:

Bovag Lease Fiets 2018

Bovag Lease Fiets

Leasefiets 2019-Groene Zakendeal3

Geldig tot:

1 januari 2020

Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease

Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij met Leasefiets de eerste die Leasefietsen aanbieden. Verder hebben we veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor ondernemers. Wij willen onmogelijkheden mogelijk maken, zowel voor onze klanten als voor onszelf.

Meer fietsen; dat zouden we allemaal moeten doen. Wie regelmatig fietst, zit beter in z’n vel, presteert beter en wordt minder snel ziek. En door meer fietskilometers te maken, bespaar je brandstofkosten én reis je een stuk milieuvriendelijker. Wie vaker wil fietsen, heeft wél een goede fiets nodig. En als werkgever en werknemer kun je elkaar daarbij helpen. Meer fietsen, dus. Maar een splinternieuwe e-bike, speed-pedelec of stadsfiets is wel een investering. En ook na de aankoop moet je rekening houden met onderhoud, verzekeringen en reparaties. Goed om te weten dat er een (fiscaal) aantrekkelijke oplossing is: de Leasefiets. Voor een paar tientjes per maand rijd je al een e-bike, met alle service inbegrepen.

Een fiets leasen via het werk biedt allerlei (fiscale) voordelen. Zo mag je als werkgever de werkkostenregeling inzetten voor een bijdrage in de aanschaf van een leasefiets. Ook kun je fietsen stimuleren met een kilometervergoeding. Daarnaast geldt per 1 januari 2020 voor een leasefiets een bijtelling van slechts 7%

Leasefiets biedt een Full Operational Lease aan met de volgende componenten:

• Afschrijving en rente
• Reparatie en onderhoud
• Banden
• Verzekering tegen diefstal en schade
• 24 uurs pechhulp service

GroeneZakenDeal Leasefiets

Wilt u ook fris en fit naar het werk? Dat kan met de BOVAG Leasefiets! Een uurtje fietsen per dag zorgt al voor een extra verbranding van wel 400 tot 500 kilocalorieën! Stap dus snel op die fiets!

In samenwerking met Groene Zaken hebben wij de volgende actie: Indien u een full operationele leasecontract afsluit, op basis van 36 maanden, dan kunt u de eerste 3 maanden gratis gebruik maken van de fiets!*.

* actie geldt voor de volgende 2 modellen 25kmph e-bikes.

- Orbea Gain F40 19.
- Orbea Optima E40 19.