Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Maak 3 maanden gratis gebruik van jouw e-bike

Aangeboden door:

Bovag Lease Fiets 2018

Bovag Lease Fiets

Geldig tot:

1 april 2019

Introductie

Mensen die vijf keer per week 30 minuten bewegen zijn gemiddeld 60% effectiever’. (Tony Schwartz, The Way We’re Working isn’t Working). De leasefiets is de ideale manier om je werknemers de gelegenheid te bieden om de auto wat vaker te laten staan. Met de huidige moderne E-bikes zijn afstanden van 15 kilometer gemakkelijk en snel te overbruggen. In de meeste gevallen is de medewerker niet alleen fitter, maar ook sneller op het werk of thuis!’ Veel fabrikanten spelen in op de vraag naar moderne, sportieve of juist hippe E-bikes. Voor iedereen is er dus een geschikte fiets te vinden. Een E-bike is hip in het hedendaagse woon-werkverkeer.

De voordelen:

Mobiliteit anno 2016 gaat verder dan alleen het leasen van je wagenpark. Steeds vaker voorkomende thema’s bij organisaties gaan over de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook is de bereikbaarheid van bedrijven, het milieu en het kostenaspect van steeds groter belang.

Als innoverende leasemaatschappij is Friesland Lease de eerste partij die de Leasefiets aanbiedt via een landelijk dekkend netwerk van BOVAG fietsdealers. Friesland Lease legt hiermee een duidelijke verbinding tussen mobiliteit en vitaliteit.

BOVAG Leasefiets biedt een Full Operational Lease aan met de volgende componenten:

• Afschrijving en rente
• Reparatie en onderhoud
• Banden
• Verzekering tegen diefstal en schade
• 24 uurs pechhulp service

GroeneZakenDeal

Wilt u ook fris en fit naar het werk? Dat kan met de BOVAG Leasefiets! Een uurtje fietsen per dag zorgt al voor een extra verbranding van wel 400 tot 500 kilocalorieën! Stap dus snel op die fiets!

In samenwerking met Groene Zaken hebben wij de volgende actie: Indien u een full operationele leasecontract afsluit, op basis van 36 maanden, dan kunt u de eerste 3 maanden gratis gebruik maken van de fiets!*.

* actie geldt voor de volgende 3 modellen 25kmph e-bikes.

• Batavus Wayz E-Go Comfort
• Batavus X-Posure E-Go Deluxe
• Giant Entour E+ 0 Disc LDS