Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Maak gratis gebruik van het glas inzamelnetwerk

Aangeboden door:

Logo vlakglas Nederland
Vlakglas Recycling

Nederland

Geldig tot:

12 juli 2016

Introductie

Nederland heeft sinds 2003 een systeem om vlakglasafval verantwoord in te zamelen en te recyclen. De uitvoering hiervan ligt bij de Stichting Vlakglas Recycling Nederland. Zij coördineert alle activiteiten die erop gericht zijn om op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke manier afgedankt vlakglas in te zamelen en te recyclen.

Het behalen van de milieudoelstellingen die zijn uitgevaardigd door de overheid, is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Iedereen die met vlakglasafval te maken heeft, kan het systeem gebruiken. Via een landelijk netwerk van inzamelpunten bij onder meer glasbedrijven, bouwlocaties, milieustraten en op- en overslagpunten, wordt het vlakglas ingezameld en naar recyclers gebracht ter verwerking. Het systeem van wordt bekostigd door de recyclingbijdrage op isolerend dubbelglas. Vlakglas Recycling Nederland coördineert de heffing hiervan.

GroeneZakenDeal

U kunt gratis gebruik maken van het inzamelnetwerk met ruim 350 openbare inzamelpunten.
Bij de op- en overslagpunten kan een kleine bijdrage in rekening worden gebracht. Heeft uw bedrijf zelf meer dan 10 ton vlakglasafval per jaar en is het niet geschikt is voor het zijn van een openbaar inzamelpunt? Dan kunt u kosteloos een container van VRN krijgen.

Daarnaast bieden wij een gratis container op een renovatie- of sloopproject vanaf 10 ton glas per jaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het afvoeren van vlakglasafval voor uw bedrijf of project?

Bel voor meer informatie 088 - 567 88 20 of kijk of onze website www.vlakglasrecycling.nl