Maak iedere maand kans op een bespaarpakket

Bij om | nieuwe energie hebben we één gezamenlijk doel: heel Nederland zo snel mogelijk om laten gaan van grijze naar 100% duurzame stroom uit eigen buurt. Om dat voor elkaar te krijgen, maken we lokale energie voor iedereen in Nederland beschikbaar én goedkoper. Zonder winstoogmerk!

Er wordt steeds meer duurzame stroom opgewekt uit zon en wind. Toch is dit nog niet genoeg om iedereen in Nederland continue van energie te kunnen voorzien. Grijze energie springt daarom bij, wanneer er niet genoeg groene energie wordt opgewekt.

Daarom vinden we het belangrijk om mensen te helpen bij energiebesparing. Want hoe meer we daar met zijn allen op inzetten, hoe minder grijze energie we nodig hebben en hoe beter we omgaan met ons milieu.

Hoe kun je een Bespaarpakket winnen?

Iedereen kan bijdragen aan verduurzaming en dit hoeft niet moeilijk te zijn. Daarom verloten we iedere maand een Bespaarpakket met middelen, waarmee je op een eenvoudige wijze jouw steentje kunt bijdragen aan een duurzame toekomst. Met ons praktische bespaarpakket kun je in slechts een paar minuten besparen op jouw water-, gas-, elektriciteits- en plasticverbruik.

Meedoen is simpel! Je hoeft je namelijk alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief via deze link. Je maakt dan iedere maand kans op het Bespaarpakket. Onze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en bevat bespaartips, energieweetjes en nieuws over verduurzaming in Nederland.

om | nieuwe energie; meer dan alleen energielevering, maar écht samen verduurzamen

Het om | nieuwe energie collectief doet het écht anders! Meer dan 50 lokale energiecoöperaties wekken hun eigen 100% duurzame energie op voor klanten in hun buurt. En omdat we dat doen zonder winstoogmerk, kunnen we steeds meer projecten opzetten en de energietarieven verlagen, zodat we Nederland samen kunnen verduurzamen. Maar energie opwekken is niet het enige wat we doen, want we zorgen er ook voor dat die energie steeds efficiënter wordt gebruikt. Door bijvoorbeeld laadpalen te plaatsen, elektrische deelauto’s aan te bieden, klanten te helpen met simpele tips of juist met grotere aanpassingen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, meedoen in een windproject of het isoleren van je woning. Kijk voor meer informatie op www.samenom.nl.

Aangeboden door

om | nieuwe energie

om | nieuwe energie

Geldig tot

geldig tm

31 december 2023

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners