Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Maak kans op een 12 m2 all-in stand op Ecomobiel

Aangeboden door:

QG4pCRTQ

Ecomobiel 2016

Geldig tot:

30 september 2016

Introductie

Op 4 en 5 oktober 2016 vindt alweer de 8e editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel, in de Brabanthallen in Den Bosch. Het aanbod van exposanten en het inhoudelijke programma vormen samen het grootste platform in de Benelux voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met slimme en innovatieve mobiliteit. Uniek is de verbinding die wordt gelegd tussen duurzame mobiliteit en - door de combinatie met Vakbeurs Energie – gebouwde omgeving en industrie.

De vakbeurs Ecomobiel is de schakel in energietransitie op het gebied van duurzame mobiliteit. De provincie Brabant is prominent aanwezig op Ecomobiel. Brabant heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. E-mobility heeft hierin uiteraard een belangrijke rol. In Eindhoven gaan vanaf december 2016 40 volledig elektrische bussen rijden.

De ambitie van Brabant is om in vier jaar naar 100.000 elektrische auto’s te groeien. Daartoe wordt nauw samengewerkt met o.a. Enexis om slimme, betaalbare laadpalen te ontwikkelen. Maar ook in Noord-Holland wordt gewerkt aan uitbreiding van de laadinfrastructuur. Tussen nu en 2018 gaat EV-Box in samenwerking met Nuon en Heijmans het aantal openbare laadpunten in Amsterdam uitbreiden tot 4.000 stuks. Daarvoor wil het bedrijf diverse innovaties introduceren, zoals een app die gebruikers naar een laadpaal stuurt die het beste bij hun specifieke behoeftes past. EV-Box presenteert haar succesvolle praktijkcases op Ecomobiel.

GroeneZakenDeal

Deelnemen aan Ecomobiel betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd vakpubliek, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, het creëren van naamsbekendheid, relatiebeheer en de mogelijkheid deel te nemen aan workshops en debatten.

Ook interesse in deelname aan Ecomobiel? Samen met Groenezaken biedt Ecomobiel u de kans om in contact te komen met zakelijke eindgebruikers en overheid, met een gratis 12 m2 all-in stand t.w.v. €4.345,- . Deze Groene Zaken deal bestaat uit:

  • 12m2 standruimte
  • Luxe standbouw
  • Tapijt
  • Stroom (1000 watt)
  • Verlichting
  • Afsluitbare balie met 2 krukken
  • Blikvanger met naamsvermelding en standnummer
  • Logo paneel met uw logo
  • Basispakket; opname in beurscampagne, 12 maanden online bedrijfsprofiel, lead retrieval tool, 2 parkeerabonnementen, wifi, deelname aan exposanten netwerkborrel, en gratis koffie en thee in de exposantenlounge.

Heeft u interesse in deelname en wilt u kans maken op deze gratis stand, van 12 m2 all-in op Ecomobiel 2016 (t.w.v. €4.345,- )?

Klik dan op onderstaande bestelbutton en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Ecomobiel 2016

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.