Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Maak kans op gratis deelname World Sustainable Energy Days

Aangeboden door:

Logo-hansa-green GroeneZaken GZD
Hansa Green Tour

Geldig tot:

15 december 2016

Introductie

De Hansa Green Tour Winter Edition 2017 naar de World Sustainable Energy Days (WSED) in Wels, Oostenrijk betreft een uitgaande missie om Nederlandse duurzame technologie, producten en diensten te promoten. Informatie over deze bijzondere missie kun je ook vinden op de website Internationaal Ondernemen van RVO. Bedrijven kunnen voor deelname aan buitenlandse missies subsidie aanvragen bij RVO, vraag naar de voorwaarden.

Hansa Green Tour deelnemers zullen als 1 grote delegatie deelnemen aan de WSED, het E-Mobility & Smart Buildings congres, de energiebeurs, receptie met de Nederlandse ambassade en de WSED netwerk diners. Deelnemers rijden met elektrische en alternatief aangedreven auto’s van Nederland naar Oostenrijk om elektrisch rijden op de WSED onder de aandacht te brengen. De route gaat via Tesla Supercharger stations.

Waarom naar de World Sustainable Energy Days?
Dit is de grootste Europese ontmoetingsplaats voor
hernieuwbare energie, energie efficiency en duurzame gebouwen

  • 8 congressen, 750 duurzame professionals uit meer dan 57 landen
  • Toonaangevende beurs met meer dan 1600 stands en 100.000 bezoekers
  • Technische bedrijfsbezoeken, excursies en matchmaking platform

Meer informatie over de Hansa Green Tour klik hier

GroeneZakenDeal

GroeneZaken verloot samen met Hansa Green Tour 1 gratis deelname ticket twv 2250,- exclusief onder haar leden van GroeneZaken.

Wil je ook kans maken op een gratis ticket voor dit unieke evenement? Stuur dan een mailtje vóór 1 december naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarom jij mee wilt naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, van 1 - 4 maart 2017.

De reis is inclusief vervoer naar Oostenrijk, entreebewijs van het congres en de beurs, eten & drinken en hotelovernachtingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.