Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gezonder op de werkvloer met Omega-3 visolie (tot 50% korting)

GroenedealOmega5

Aangeboden door:


Arctic Blue Omega BV
GroenedealOmega4

Geldig tot:

10 februari 2016

Introductie

GEZONDE COLLEGA’S
Volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid) worden Nederlandse werknemers een stuk gezonder door 2 belangrijke voedingstips: meer fruit/groente en meer vis. 85% van de Nederlanders eet te weinig vis. Vis en visolie zijn wetenschappelijk bewezen belangrijk voor goed functionerende hart & bloedvaten, hersenen en ogen, een goede bloeddruk en vetgehalte in het bloed. Het Diabetesfonds ziet de insulinegevoeligheid toenemen met voldoende Omega-3.

Het Ministerie van Justitie geeft gevangenen en GGZ instellingen visolie ter verbetering van de psychische gesteldheid van cliënten. Andere redenen waarom visolie genomen wordt zijn genezing/verzachting van huidziekten, astma, reumatoïde artritis, metabool syndroom, ochtendstijfheid, macula degeneratie, droge ogen, ADHD, opvliegers en migraine, etc.

GroeneZakenDeal

Visolie: vies, duur en niet-duurzaam? Die tijden zijn voorbij! Arctic Blue is als enige MSC gecertificeerd en biedt ook geheel vegetarische capsules aan op basis van algenolie, met de kracht van visolie. Al onze producten zijn standaard klimaat-neutraal en zonder nasmaak.

Met het gratis of tegen een kleine vergoeding verstrekken van Arctic Blue Omega-3 visolie aan uw collega’s, bevordert u niet alleen de gezondheid, maar verhoogt u ook het bewustzijn hiervan en zet waarschijnlijk meer in gang dan u had gedacht.

Arctic Blue’s oprichter Ludo van de Wiel verzorgt ook gratis lezingen over voeding & gezondheid, waar het belang van Omega-3 centraal staat. Een nieuwe gewoonte als bijv. dagelijks gebruik van “visolie van de zaak” zet niet alleen zoden aan de dijk, maar geeft ook een groepsgevoel waarbij gezond doen beloond wordt en interessant en uitdagend wordt.

Neem de stap en maak een afspraak of vraag een offerte aan: 030-2447097 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.