Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Maak uw vastgoed CO2-neutraler en bespaar op kosten

Aangeboden door:

Logo Flexcontrol
Flexicontrol

Geldig tot:

1 november 2017

Introductie

Als moderne ondernemer of beheerder zet u zich natuurlijk in voor een duurzamere toekomst. Daarnaast realiseert u zich dat gebruik van uw gebouw kostbaar is: u moet ruimtes in de winter verwarmen en koelen in de zomer. De vraag is: doet u dat wel verstandig? Weet u of uw installaties optimaal presteren? Doet die ‘slimme thermostaat’ wel wat deze moet doen? Ziet u de investeringen in duurzame apparaten en isolatie terug in een lager energiegebruik en daarmee ook lagere kosten?

Als u een antwoord op deze vragen wilt krijgen, dan zult u een objectieve meting van uw (duurzame) installaties en vastgoed moeten (laten) uitvoeren.

Flexicontrol ontwikkelt intelligente en integrale oplossingen op gebied van woningautomatisering (domotica) en toepassingen voor energiebesparing, die bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van uw vastgoed.

Wij helpen u graag bij het objectief meten van uw duurzame installaties en vastgoed.

GroeneZakenDeal

De QuickScan van Flexicontrol helpt u om een objectief inzicht te krijgen in de ‘energieprestatie’ van uw vastgoed.

U krijgt gedurende twee maanden een tijdelijke plaatsing van Wendy, de professionele energiemonitor van Flexicontrol. Wendy meet zeer nauwkeurig het verbruik en toont onder andere de pieken in stroomconsumptie, identificeert de ‘grootverbruikers’ in uw vastgoed en maakt zichtbaar op welke plekken in uw gebouw het verbruik hoger dan noodzakelijk is.

Na een maand meten ontvangt u het eerste energiebesparingsadvies. Daarmee kunt u direct aan de slag om zeer eenvoudig de eerste besparingen realiseren. Na twee maanden ontvangt u een definitief en concreet energiebesparingsadvies. Daarin een overzicht van inmiddels gerealiseerde besparingen en aanvullende adviezen hoe u nog meer uw verbruik kunt beperken.

Kosten van de QuickScan + installatie professionele energiemonitor + tijdelijk gebruik Wendy: Normaal 499 euro nu 299 euro exclusief BTW.

Voor organisaties of bedrijven die in 2017 via een Groene Zakendeal een QuickScan laten uitvoeren, geldt de volgende aanbieding:

Als u de QuickScan met vier maanden (a € 29,95 per maand) verlengt, dan wordt Wendy, de professionele energiemonitor uw eigendom. Vanaf dat moment hebt u altijd en overal volledig inzicht in uw energieverbruik. Ook kunt u vanaf dat moment ervoor kiezen om Wendy in te zetten voor andere toepassingen, zoals het aansturen van verlichting, klimaatbeheer en beveiliging. Wij lichten graag alle voordelen van Wendy graag in een kennismakingsgesprek toe.

Tenslotte, de quickscan van Flexicontrol zorgt voor een structurele verbetering van het vastgoedgebruik en voor een besparing op energiekosten, jaar in - jaar uit. De optimalisering is toepasbaar op elke locatie, elk gebouw en elk gebruik. Deze maatwerkoplossing voert Flexicontrol uit met standaard producten.