Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Met jouw groene auto een gratis weekendje weg

Aangeboden door:


Friesland Lease BV

Geldig tot:

1 april 2017

Introductie

Friesland Lease is dé Noord-Nederlandse koploper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Voor onze klanten zijn wij hierin een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe het duurzaam anders kan. Wij adviseren u graag over energiebesparende mobiliteitsoplossingen en bieden groene alternatieven.

Waarom een groene bijtelling auto?
Wij bieden u de mogelijkheid om ook nog na 31 december 2015 te profiteren van een gunstige bijtelling tot 5 jaar. Door slimme inkopen hebben wij nog vele modellen op voorraad met 7% en 14% bijtelling.

Zo hebben wij voor u de volgende modellen ingekocht: Mitsubishi Outlander, Peugeot 308 SW, VW Passat Variant GTE, VW Golf GTE, Volvo V40 D2, Audi a3 E-tron, Renault Clio Estate en de BMW X225. Voor alle genoemde modellen geldt Op=Op!

GroeneZakenDeal

Speciaal voor leden van het netwerk van GroeneZaken hebben wij een exclusieve actie.
Wij geven bij elke bestelling van een groene bijtelling auto een gratis weekendje weg.
U ontvangt het weekendje weg exclusief via GroeneZaken. U kunt overnachten in een van der Valk Hotel naar keuze in Nederland. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op: 0512 – 384 060 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GZD-bestelknop