Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Met MVO of duurzaamheid aan de slag

Aangeboden door:

Beeldmerk-Heartbeat

Heartbeat Strategy

Geldig tot:

1 maart 2018

Introductie

Heartbeat Strategy is ontstaan op Nyenrode Business Universiteit, waar Tim Mazajchik en Yasin Amani elkaar hebben ontmoet tijdens hun International MBA studie. Dé les van de MBA? Embrace Diversity. Met een specialisatie in duurzaamheid en een gecombineerde ervaring in marktonderzoek en finance is dit de perfecte diverse partnership. Beiden gepassioneerd in waardecreatie en strategieontwikkeling hebben wij ontdekt dat je samen meer kunt dan alleen. Met de huidige marktontwikkelingen hebben we gemerkt dat veel ondernemingen behoefte hebben om verantwoord te ondernemen, maar nog niet weten hoe hiermee waarde te creëren voor de organisatie. Heartbeat Strategy probeert te voorzien in de paradox tussen verantwoord en winstgevend ondernemen.

Heartbeat Strategy gaat ieder opdracht aan vanuit een focus op Shared Value Creatie. Wij combineren de verantwoordelijkheid die bedrijven hebben voor de samenleving (‘Heart’) met hun drive voor winstgevende business (‘Beat’).

GroeneZakenDeal

In samenwerking met Renée Scheltema organiseren wij bedrijfsscreenings van de film Normal Is Over.

Wilt u met uw organisatie echt met MVO of duurzaamheid aan de slag, is het zeer de moeite waard om deze film met uw team te bekijken.

Samen met Renée bieden wij u tegen een gereduceerd tarief een volledige corporate screening aan inclusief een vraag- en antwoordsessie met Renée zelf.
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Onze missie is om vanuit de marketinghoek de transitie naar duurzame groei te versnellen. Vandaar deze oproep aan marketeers om de handschoen op te pakken om, denkend vanuit de doelgroep, MVO te integreren in marketing.

Om daarbij een handje te helpen, bieden wij de leden van GroeneZaken de mogelijkheid om kosteloos de workshop MVM: Maatschappelijk Verantwoorde Marketing bij te wonen in ons inspirerende kantoor in Amsterdam. Deze workshop is uitsluitend toegankelijk voor leden van Groene Zaken en is daarmee ook een goede netwerkgelegenheid. De workshop zal plaatsvinden op donderdag 21 december 2017. Wil je van de aanbieding gebruik maken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.