Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

My Satino Black duurzaam design voor elk toilet

Aangeboden door:


My Satino Black

Geldig tot:

11 augustus 2016

Introductie

Nieuw: Duurzaam Design op je toilet!

Duurzaam Dutch Design
Dat is Satino Black in het kort. Satino Black is al jaren een gevestigd merk in zakelijk Nederland. Nieuw is My Satino Black: Duurzaam design speciaal voor je toilet thuis. Zelfs het kleinste kamertje verdient een stijlvolle en duurzame inrichting. Je toilet wordt vaak bezocht door visite, en met My Satino Black laat je ongetwijfeld een goede indruk achter!

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

- Starter Pack. Je eerste bestelling met de trendy, matzwarte design dispenser en je eerste voorraad refills.
- Refill pakket. Voor al je vervolgbestellingen van het gevouwen toiletpapier.

Het unieke van dit geheel? Een gerecyclede, milieuvriendelijke dispenser. En geen ouderwetse rollen, maar 100% gerecycled gevouwen toiletpapier: duurzaam, mooi wit, zacht en besparend.

Besparend? Jazeker! Één pakket refills bevat evenveel papier als 36 normale rollen. Daar kun je wel even mee vooruit! Bovendien is het verbruik van losse vellen beduidend minder dan van vellen op een rol. Zonder in te leveren op kwaliteit! Het My Satino Black toiletpapier wordt in Nederland geproduceerd van lokaal opgehaald oud papier. Jouw toiletpapier komt dus van je eigen enveloppen en magazines. Hoe gaaf is dat? Bovendien wordt je pakket altijd gratis thuisbezorgd.

Ben jij, net als wij, helemaal uitgerold op het toilet? Wil jij ook het verschil maken met duurzaam geproduceerd wc-papier? Bestel je Starter pack dan nu. De trendy dispenser in combinatie met het unieke gevouwen toiletpapier is een echte blikvanger op je toilet. Of badkamer. Toiletpapier met een verhaal, wie wil dat nou niet?

GroeneZakenDeal

Bestel je een Starter Pack of Refill pakket via de Groene Zaken Deal, dan betaal je voor één pakket met al een voorraad toiletpapier €33,-. Indien je twee pakketten bestelt, krijg je €10,- voordeel. Hierbij zijn alle combinaties van de pakketten mogelijk. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee!

Bovendien doen wij er voor de eerste 50 bestellers een heerlijke grote chocoladereep van Tony’s Chocolonely bij! Hip, lekker én op weg naar 100% slaafvrij.
Vul daarvoor de actiecode GROENEZAKEN in tijdens je bestelling in het veld ‘Opmerkingen’.

Bestellen maar!

GZD-bestelknop