Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

'n Goei Leven bij Landgoed de Barendonk

Groene Zakendeal De Barendonk afbeelding1 Groene Zakendeal De Barendonk afbeelding2

Aangeboden door:

Landgoed De Barendonk Logo 2018
Landgoed de Barendonk
Groene Zakendeal De Barendonk afbeelding3

Geldig tot:

1 juni 2019

Introductie

De Barendonk heeft voor het vijfde opvolgende jaar de Gouden Green Key ontvangen. Dit is hét internationale keurmerk voor duurzame toeristische en zakelijke accommodaties waar u bewust kunt genieten in het groen.

Vergaderen op Landgoed De Barendonk

Gastvrije, weidse omgeving, lekker eten, moderne faciliteiten en een goede service – in onze ogen zijn dit erg belangrijke aspecten voor een goede vergader-trainingsruimte. Onze ruimtes zijn dan ook van alle gemakken voorzien. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt zich richten op de bespreking, workshop of brainstorm met uw collega’s of zakenpartners.

Het nuttige combineren met het aangename? Wat dacht u van een “boer”gondische lunch of een “landgoeddiner”? Aansluitend overnachten? Het is allemaal mogelijk. Landgoed De Barendonk beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar.

Bijkomend voordeel van ons Gouden Green Key-keurmerk: u geniet duurzaam omdat de Barendonk nadrukkelijk oog heeft voor milieu, omgeving, energie-, water- en afvalbesparing, recycling en het stimuleren van de lokale economie. De organisatie van een bijeenkomst op ons landgoed past dan ook perfect in uw beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Interesse? Neem direct contact op. ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga het jaar in vol creativiteit en inspiratie

Onze sfeervol ingerichte vergaderaccommodaties bieden de noodzakelijke rust om nieuwe ideeën te laten ontstaan. Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte ruimte:
Vergaderzalen

  • Appelloods (55 m2 | 10-35 pers.)
  • Domainezaal (100 m2 | 20-80 pers.)
  • Grote Huis Trouwzaal (40 m2 | 4-10 pers.)

Overnachten tijdens training/vergadering in:

  • De Vlaamsche Schuur (max 6- 12 pers. )
  • Het Koetshuis ( max 4-6 pers.)
  • Het Grote Huis ( max 5- 10 pers.)
  • Hotelkamers in de Natuur (Eco lodges met douche/toilet, max 1 pers)

Ontdek meer op onze website; www.barendonk.nl/vergaderen

Neem even een break

Even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Dan zit u op Landgoed De Barendonk goed. We hebben hier alle ruimte voor een verfrissende wandeltocht, teambuildingsspelen en veldtrainingen. Indien gewenst kan dit zelfs gecombineerd worden.

Groene Zakendeal De Barendonk afbeelding4

GroeneZakenDeal

10% korting op de prijs per persoon voor een dagvergadering (kan 4 uurs zijn , of 8 uurs)

Landgoed de Barendonk leent zich ook voor een heerlijk vergaderarrangement in een van de twee vergaderzalen, eventueel gecombineerd met overnachten.

Een teambespreking, een strategiedag, een workshop, een training. De ruimte leent zich er prima voor en biedt iedere groep een eigen ‘ruimte ’ voor een dag(deel). Het aantal personen per ruimte is mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en het doel van de bijeenkomst. Ons motto luidt; ‘wij zijn flexibel en er kan veel’, meedenken en maatwerk staat voorop. In de praktijk heeft zich dat al meerdere malen bewezen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die passen bij uw wensen. U heeft dan de beschikking over de volledige ruimte. Koffie, thee en water horen daarbij, evenals verse koek of een appelkaneelcakeje en een kleine versnapering. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een beamer, flipover en WiFi. Kijk bij prijzen voor meer informatie.

U wil meer? Dat kan. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Een paar suggesties:

Groene Zakendeal De Barendonk afbeelding6

Luxe Barendonkse “boer”gondische lunch

Geen kleffe broodjes met ham en kaas. Lunchen doe je goed. De luxe broodjes worden geleverd door onze huisbakker en gaan vergezeld van huisgemaakte soep, smoothie (karne)melk, jus d’orange, sap en vers fruit.

Brabants 4-uurtje

Aan het eind van de middag even over de “dip” heen met een kleine snack? Laat u door ons verrassen.

Barendonkse landgoedproeverij

U wilt vergaderen en tegelijkertijd iets warms? We regelen in overleg met onze kok graag uw Barendonkse landgoedproeverij of landgoeddiner voor tijdens de vergadering.

Kookclinic

Naast de inhoud ook aan en met het team aan het werk? Laat u begeleiden door onze ervaren kok en kook uw eigen drie- vier- of vijfgangen menu!