Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Nieuwe collectie MVO kerstpakketten

Aangeboden door:

Kerstpakkettenplaza-Logo

Kerstpakkettenplaza.nl

Geldig tot:

21 december 2016

Introductie

Maatschappelijk verantwoorde producten zijn producten die vallen onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het handelt tevens over de manier waarop een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving en hiermee waarde toevoegt aan zowel People, Planet als Profit. Met het produceren van MVO kerstpakketten voorzien wij graag in deze behoefte.

Hiermee vallen MVO kerstpakketten onder het begrip duurzaam. De keuze van een duurzaam kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij, waardoor de ontvanger een duidelijke boodschap meekrijgt.

Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect. Eerlijkheid en duurzaamheid zijn dan ook veel voorkomende aspecten die je terugziet in deze MVO kerstpakketten.

GroeneZakenDeal

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van MVO, luxe en originele kerstpakketten. Bij ons heeft u het grootste en beste overzicht van Nederland.

Via onze site is het zeer eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor het door u gewenste kerstpakket aan te vragen. Met uw aankoop steunt u automatisch en gratis uw Goede Doel; het goede doelen kerstpakket.