Ondernemers: Leer vertellen waar je voor staat!

Missiegedreven ondernemen. Dat woord hoor je écht overal tegenwoordig. In het Engels “business of purpose”. Door het vele praten over bedrijven met een ‘missie’ ga je haast denken dat dit het laatste zakelijke modewoord is.

Laat je niets wijsmaken, want een missie hebben als bedrijf is écht wat anders dan een voorbijgaande trend! Een missie geeft het antwoord op de belangrijkste vraag, “waarom bestaat een bedrijf”. Het antwoord op die vraag geeft richting aan alle keuzes die je als ondernemer maakt.

Ook je hele marketingstrategie hangt af van het ‘waarom’ van jouw bedrijf. People don’t buy what you do; they buy why you do it, volgens Simon Sinek. En hij heeft gelijk. Duidelijk zijn over je missie en je visie als bedrijf - wat jou anders maakt, welk probleem je wil oplossen met jouw bedrijf en wat voor werkgever je wil zijn - zorgt voor een veel beter verhaal dan die stoffige marketing praatjes.

Wist je trouwens dat missiegedreven ondernemingen de afgelopen 15 jaar zijn gegroeid met 1681%? Dat is nogal veel vergeleken met andere ‘normale’ organisaties die met 118% zijn gegroeid. Missiegedreven ondernemen helpt jou ook nog meer business binnen te halen. Winstgevender én impact maken in de wereld!

Aan de lezers van Groene Zaken willen wij - the impact project - een gratis adviesgesprek aanbieden aan jou als ondernemer. Daarin leggen we uit wat een missie nou precies is. Hoe je die voor je eigen bedrijf kunt ontdekken, waarom die belangrijk is en hoe je die naar buiten brengt in je marketing. Met praktische handvatten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Gratis? Ja, want de missie van The Impact Project is dat wij de wereld beter willen maken, door ondernemers te helpen het verschil te maken.

In alle eerlijkheid, in de dagelijkse praktijk stellen wij onze kennis alleen gratis beschikbaar in onze online cursus, mocht je over een advertentie van ons struikelen. Speciaal voor de lezers van Groene Zaken bieden we daarnaast dus ook een 1 op 1 gesprek aan voor je start, én nadat je de cursus hebt gedaan. De cursus heb je in één dag gedaan - als je een beetje vaart maakt-, dus je kunt al snel aan de slag met jouw missie gedreven onderneming.

Wil jij ook jouw missie en visie bepalen dan schrijf je een email aan ons via deze pagina, en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Aangeboden door

Ten Stripes

Ten Stripes

Geldig tot

geldig tm

1 oktober 2022

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners