Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ontdek de potentie van uw dak!

Foto 4 - ZakenDeal Kieszon

Aangeboden door:

Logo ZakenDeal Kieszon

KiesZon

Geldig tot:

1 januari 2018

Introductie

KiesZon ontwerpt, financiert, realiseert en exploiteert (grootschalige) zonnestroomprojecten op daken met een oppervlakte van minimaal 2500 vierkante meter. Na oplevering verzorgt KiesZon het onderhoud en de exploitatie van het project. Van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt, KiesZon zorgt voor een vlekkeloos traject gericht op het realiseren van een optimaal presterend zonnestroomproject.

Ons proces wordt vormgegeven met eigen adviseurs, eigen engineers, eigen monteurs en een eigen werkwijze. Dat is verticale integratie volgens KiesZon, alles in eigen huis én in eigen beheer. Zo zorgen wij ervoor dat partners zich géén zorgen hoeven te maken. Eén professionele partij voor het volledige proces.

GroeneZakenDeal

Ontdek hoeveel duurzame, groene energie uw dak u kan opleveren, met een ZonneScan van KiesZon. Deze vrijblijvende ZonneScan omvat het vaststellen, bij voldoende dakoppervlak, van het aantal zonnepanelen dat op het dak past en het intekenen van de zonnepanelen. U ziet dus direct hoe uw dak eruitziet nadat het voorzien is van zonnepanelen.

De potentie van uw dak stellen wij voor u vast.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.