Ontvang 10% korting op een wandeling in de Amsterdamse Waterleiding duinen!

“Als je ergens van houdt, ga je ervoor zorgen”. Dat is de filosofie waarmee Hetty Versnel van de Groene Reis deelnemers enthousiasmeert om (opnieuw) van de natuur te gaan houden. Want het zorgen voor de natuur is urgenter dan ooit. Om een transitie te maken naar het ‘natuurinclusief’ leven en ondernemen, is creativiteit en bewustwording enorm belangrijk. 

Door het organiseren van wandelingen in verschillende natuurgebieden in de regio’s Den Haag en Amsterdam, laat Hetty haar deelnemers de natuur proeven, ruiken en voelen en wordt de creativiteit van deelnemers door middel van verschillende teambuilding oefeningen op de proef gesteld. Samen de natuur in om je team te verbinden, elkaar op een andere manier te leren kennen en een goed gesprek te starten. En als bonus, leer je ook meer over hoe de natuur zich ontwikkelt.

Boek nu en ontvang 10% korting

De Amsterdamse serengeti, wordt het door Hetty Versnel ook wel genoemd. De Amsterdamse Waterleiding duinen is een van de natuurgebieden waar De Groene Reis wandelingen organiseert. Een prachtig uitgestrekt natuurgebied, op slechts een kwartier rijden van Amsterdam af. Ga op Nederland-safari, kijk je ogen uit en spot met de verrekijkers van De Groene Reis het gedrag van de kudde hindes en imposante damherten in de duinen.

Deze wandeling bevat niet alleen een reis door de natuur op verharde en onverharde paden, maar staat ook in het teken van teambuilding en het beschermen van de natuur.

Maak in de maanden juni t/m oktober 2023 een boeking voor een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ontvang 10% korting op het totaalbedrag!

Over de Groene Reis

Hetty Versnel groeide op in de stad, maar heeft vanaf kinds af aan al een “sterke drang” gevoeld om de natuur in te gaan. “Groen doet me goed”. In de corona tijd heeft Hetty besloten de switch te maken naar het ‘groen ondernemerschap’. Met een achtergrond in toerisme en een diploma in Environmental Sciences werkt ze zo duurzaam mogelijk. Hetty combineert haar kennis met haar wil om naar buiten te gaan en neemt jullie team hier ook graag in mee. Haar doel? Om werknemers van verschillende soorten bedrijven, wat voor bedrijf dan ook, meer van de natuur te laten genieten en bewustzijn te creëren van de impact op de natuur.

Aangeboden door

De Groene Reis

De Groene Reis

Geldig tot

geldig tm

1 oktober 2023

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners