Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ontvang twee gratis zonnepanelen in een zonnepark

Aangeboden door:

Logo-VrijopNaam 2018
Vrijopnaam

Geldig tot:

1 oktober 2018

Introductie

Steeds meer Nederlanders geloven in de zon
Wil je graag bijdragen aan een duurzaam Nederland? Misschien heb je al weleens nagedacht over zonnepanelen. Maar heb je geen geschikt dak. Of geen zin in gedoe. Daar hebben we iets op gevonden. Bij Vrijopnaam kan iedereen zijn eigen zonnestroom opwekken.

Hoe? Het werkt heel eenvoudig. Vrijopnaam bouwt zonneparken in Nederland. En jij kunt een zonnepaneel kopen in zo’n park. We noemen dat een Paneelopnaam. De stroom die je met jouw Paneelopnaam opwekt, is direct van jou. En trekken we jaarlijks af van je energierekening.

Dat is niet alleen voordelig. Maar ook het beste voor het milieu. En voortaan weet je precies waar jouw energie wordt opgewekt. Omdat je zelf opwekt, in een zelf gekozen zonnepark. Met de app volg je live hoeveel stroom jouw Paneelopnaam produceert. En dat is leuk!

Zijn alle panelen verkocht? Dan bouwen we een volgend zonnepark. Zo draag jij ook bij aan meer zonnestroom in Nederland. Meer informatie? Mail ons op klantteam@vrijopnaam of bel op werkdagen 085-3032652.

GroeneZakenDeal

Exclusief: ontvang twee gratis zonnepanelen in een zonnepark
De zon is onze onuitputtelijke bron van energie. Vrijopnaam wil iedereen hiervan laten profiteren door 100% Nederlandse zonnestroom tegen de laagste prijs te leveren. Meld je nu aan en ontvang 2 gratis zonnepanelen in één van onze zonneparken.

Met een gegarandeerde opbrengst van 500 kWh zonnestroom per jaar geeft dit je een jaarlijkse korting van zeker 30 euro op je energierekening. En dat ieder jaar! Nog meer voordeel?

Investeer in meer zonnepanelen in een zonnepark tegen een rendement van ruim 8%. Mail ons op klantteam@vrijopnaam of bel voor meer informatie: 085-3032652.