Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Onzichtbaar energie winnen met Q-Roof warmtecollector

Aangeboden door:

img Q-Roof logo
Q-Roof

Geldig tot:

1 november 2017

Introductie

De zon is een oneindige bron van gratis energie. Is het dan eigenlijk niet gek dat we veel van die energie onbenut laten? Met de gepatenteerde Q-Roof zonnecollector wordt de warmte van de zon op een slimme en innovatieve manier opgevangen en beschikbaar gemaakt voor het (voor-)verwarmen van tapwater, een zwembad of regeneratie van een aardwarmtepomp. Q-Roof wordt onzichtbaar gemonteerd achter uw pannendak, leien dak, zonnepaneel of gevelelement waardoor het aanzicht van uw woning niet wordt aangetast.

Ideaal systeem voor monumenten
Omdat de Q-Roof collector onzichtbaar wordt gemonteerd is deze ideaal voor toepassing bij monumenten. Daar waar welstand en monumentenzorg veelal bezwaren hebben tegen zichtbare zonnepanelen kan Q-Roof moeiteloos worden toegepast zonder dat het stuit op verzet.

Uitstekend rendement
Doordat de Q-Roof collector zowel de stralingswarmte van de zon als de omgevingstemperatuur benut, haalt hij ook op warme, minder zonnige dagen een uitstekend rendement. Met een Q-Roof zonnecollector van slechts 6 m2 kan een gemiddeld Nederlands gezin reeds flink besparen op zijn energiekosten voor warm water of verwarming. Daarmee is een investering in Q-Roof al binnen enkele jaren terugverdiend. Bent u een grootverbruiker van warmte dan uw dak of gevel worden voorzien van meerdere collectorelementen.

Zorgeloze installatie
De Q-Roof collector kan zowel in monumenten als in bestaande woningen en nieuwbouw worden toegepast. Installatie is eenvoudig en gebeurt door een erkend installateur op elk soort hellend dak en achter elk type dakpan of gevelelement. Doordat er geen lastige koppelingen nodig zijn en wordt gewerkt met een water-glycol mengsel is het systeem vrijwel onderhoudsvrij en is de kans op lekkages zo goed als nihil.

Werking en toepassing
Via een gesloten circuit wordt het water in de collector verwarmd tot 50-60 graden. Door het systeem aan te sluiten op een geschikte boiler, cv-ketel of combiketel hoeft het voorverwarmde water alleen nog maar te worden na-verwarmd tot de gewenste temperatuur. Of u kunt Q-Roof koppelen aan uw vloerverwarmingssysteem en zo gebruiken om in de winter uw woning te verwarmen en – een unicum voor een verwarmingssysteem – in de zomer 's nachts te koelen.

GroeneZakenDeal

Hoeveel u precies kunt besparen, is afhankelijk van uw energieverbruik, de aanwezige installatie en de oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon.

Heeft u belangstelling voor dit innovatieve systeem of wilt u meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de resultaten van deze collector?

Bij realisatie in 2017, zal een extra korting van 10% toegepast worden voor leden van Groene Zaken.

Neem dan contact met ons op. Wij rekenen u graag voor hoeveel energie Q-Roof in uw geval kan besparen.