Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Opel Ampera-e: de ideale auto voor Accountmanagers

Aangeboden door:

img FrieslandLease
Friesland Lease BV

Geldig tot:

1 februari 2019

Introductie

Friesland Lease wil laten zien dat ‘groen’ leasen goed samengaat met een effectieve kostenbesparing. Zo worden er bij reparaties hoogwaardige groene hergebruikte onderdelen gebruikt. Bovendien heeft Friesland Lease ervaring met het inzetten van auto’s op alternatieve brandstoffen.

‘Groen advies’

Friesland Lease stuurt op een lage CO2-uitstoot, beleidsformulering en alternatieve invulling aan mobiliteit. Zo worden banden vervangen door zuinige ‘groene banden’. Deze banden hebben een lagere rolweerstand en zorgen daardoor voor een lager brandstofverbruik. Dit alles bevordert het groene leasen.

Duurzame mobiliteitsoplossingen bij Friesland Lease?

U kunt bij Friesland Lease een volledig advies verwachten over een efficiëntere invulling van uw mobiliteit op groene wijze. Rijden op ‘groene banden’ Lage bijtelling: 4% of 22% Advies, vergroening van uw wagenpark Onze accountmanagers helpen u graag om duurzame ideeën te vertalen in een concrete aanpak en beleidsformulering.

Dikke zunigerd Award

Met nieuwe en vooruitstrevende concepten tonen wij onze ‘duurzame’ betrokkenheid. Zo is er een zuinigheidsprogramma opgezet om het brandstofverbruik van het wagenpark te reduceren: de “Dikke Zunigerd Award”. Ook heeft Friesland Lease het “Privélease via werkgever” ontwikkeld om uw medewerkers voordelig in nieuwe groenere auto’s te laten rijden.

GroeneZakenDeal

De Opel Ampera-e is één van de eerste volledig elektrische consumenten auto’s in het middensegment met een theoretische actieradius van meer dan 500 km. De auto is in 2 uitvoeringen en diverse kleuren verkrijgbaar. Met 4% bijtelling een perfecte auto voor bestuurders die tot 40.000 km per jaar rijden.

De beschikbaarheid in Nederland is dit jaar zeer beperkt, maar Friesland Lease heeft beschikking over enkele exemplaren voor een aantrekkelijk leasetarief. Naast dit tarief is er een groot voordeel in brandstofkosten, de Opel Ampera-e kost ongeveer € 90 per maand aan elektriciteit, terwijl benzine al gauw € 300 per maand kost (op basis van 30.000 km per jaar).

Leverbare uitvoeringen zijn:

Business+ met onder andere climate control, Xenon-koplampen, verwarmbare voorstoelen, verwarmbaar stuurwiel, 17” lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter.

Business Executive heeft ten opzichte van de Business+ ook lederen bekleding, verwarmbare achterbank, Bose geluidssysteem en achteruitrijcamera.

Het navigatiesysteem werkt met Apple Carplay.

Benieuwd naar hoe de Opel Ampera-e rijdt? Vraag naar een proefrit bij de Opel dealer of kom langs bij Friesland Lease. Wij hebben een eigen Opel Ampera-e om ervaring mee op te doen.