Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Hansa Green Tour Start-up Challenge

Hansa Green Tour Zomereditie Startup Challange1 Hansa Green Tour Zomereditie Startup Challange2

Aangeboden door:

hansagreentour 2018

Hansa Green Tour
Hansa Green Tour Zomereditie Startup Challange3

Geldig tot:

18 mei 2018

Introductie

Van 5 – 9 juni 2018 vindt de 9e editie van de Hansa Green Tour plaats, de jaarlijkse internationale netwerktour voor duurzaamheidsprofessionals van Nederland naar Duitsland en Denemarken. Ook deze 9e editie rijden we weer met elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen (bijv. waterstof of groengas) langs diverse interessante duurzame initiatieven en netwerkbijeenkomsten in de ‘Hansa’ regio in Noordwest Europa.

Hansa Green Tour Zomereditie Startup Challange

De start is dit jaar op dinsdagavond in Amsterdam met een kickoff netwerkdiner. Woensdag 6 juni vertrekken we voor een route via Groningen, Bremen, Hamburg en Jardelund naar de eindbestemming het duurzame Deense eiland Æro. Onderweg bezoeken we o.a. het Blue Skies Festival in Groningen, de grootste batterij van Europa gebouwd door Eneco i.s.m. Mitsubishi, rijden we met de nieuwste elektrische auto’s en krijgen we een rondleiding op de nieuwe elektrische veerboot van Æro.

GroeneZakenDeal

We zijn op zoek naar start-ups, jonge en innovatieve bedrijven met concrete producten of diensten die kunnen bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en die zaken willen doen in Duitsland en Denemarken.

Hansa Green Tour stelt in samenwerking met Groene Zaken 1 gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour beschikbaar voor het beste idee, product of dienst.

De winnaar krijgt een gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour én de mogelijkheid om dit idee, product of dienst kort te presenteren op de netwerkwerkavond in Duitsland en Denemarken. Vorig jaar (2017) was IBIS Power de winnaar van de Hansa Green Tour Start-up Challenge, wie wordt het dit jaar?

Klik op onderstaande button en motiveer jouw deelname aan deze prijsvraag en geef aan waarom jij denkt dat jouw product of dienst kan bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en de samenwerking in de Hansa regio en wat je nodig hebt om jouw product of dienst succesvol aan te kunnen bieden in Duitsland en Denemarken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.