Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Hansa Green Tour Start-up Challenge 2019

Hansa Green Tour Start Up Challenge 2019-afb1 Hansa Green Tour Start Up Challenge 2019-afb2

Aangeboden door:

hansagreentour 2018

Hansa Green Tour
Hansa Green Tour Start Up Challenge 2019-afb3

Geldig tot:

26 mei 2019

Introductie

Van 18 – 21 juni 2019 vindt de 10e editie van de Hansa Green Tour plaats, de jaarlijkse internationale netwerktour voor duurzaamheidsprofessionals van Nederland naar Duitsland en Denemarken. Ook deze 10e editie rijden we weer met elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen (bijv. waterstof of groengas) langs diverse interessante duurzame initiatieven en netwerkbijeenkomsten in de ‘Hansa’ regio in Noordwest Europa.

Hansa Green Tour Start Up Challenge 2019-afb0

De start is dit jaar op dinsdagavond in Amsterdam met een kickoff netwerkdiner. Woensdag 19 juni vertrekken we voor een route vanaf Zwolle via Groningen, Bremen, Hamburg en Esbjerg naar de eindbestemming Kopenhagen. We rijden met de nieuwste elektrische auto’s en gaan in Denemarken deelnemen aan de North Sea Energy Days waar de ministers van de landen aan de Noordzee met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van energie op zee.

GroeneZakenDeal

We zijn op zoek naar start-ups, jonge en innovatieve bedrijven met concrete producten of diensten die kunnen bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en die zaken willen doen in het buitenland.

Hansa Green Tour stelt in samenwerking met Groene Zaken 1 gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour beschikbaar voor het beste idee, product of dienst. De winnaar krijgt een gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour 2019 én de mogelijkheid om dit idee, product of dienst kort te presenteren op een van de netwerkwerkavonden in Duitsland en/of Denemarken. In 2017 was IBIS Power de winnaar van de Hansa Green Tour Start-up Challenge met de prachtige innovatie PowerNEST, afgelopen jaar was de winnaar Solenco Power met de waterstof/pv combinatie voor thuisgebruik, wie wordt de winnaar van de Hansa Green Tour Start-Up Challenge dit jaar?

Motiveer jouw deelname aan deze prijsvraag en geef aan waarom jij denkt dat jouw product of dienst kan bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en de samenwerking in de Hansa regio en wat je nodig hebt om jouw product of dienst succesvol aan te kunnen bieden. Je kunt jouw motivatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.