Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Privé Lease maakt elektrisch rijden nog makkelijker

Hyundai-Ioniq-Marina-Blue

Aangeboden door:

img FrieslandLease
Friesland Lease BV
PriveLease afbeelding3

Geldig tot:

1 mei 2018

Introductie

Privé Lease is met een groei in 2016 naar 64.000 contracten niet meer weg te denken. Doordat meer consumenten gebruik maken van de privé lease mogelijkheden verjongd het Nederlandse wagenpark in rap tempo. Dat betekent ook dat de CO2 uitstoot door deze verjonging ook afneemt. Zo snijdt het mes aan twee kanten

  • De consument is volledig ontzorgd met een vast alles-in-één maandtarief
  • De effecten op het milieu zijn gunstiger dan wanneer deze consumenten een gebruikte (meer milieubelastende) auto zouden kopen.

In de groei van het aantal privé lease contracten is ook de groei van elektrische auto’s waarneembaar.

GroeneZakenDeal

Consumenten die bijvoorbeeld een mobiliteitsbudget hebben of gewoon milieubewust willen rijden, kunnen bij Friesland Lease ook kiezen voor een elektrische Privé Leaseauto.

In het aanbod onder andere de Volkswagen e-up! (tot 160 km elektrisch*), Renault Zoë (tot 400 km elektrisch*) en de Hyundai Ioniq EV (tot 280 km elektrisch*).

* de actieradius is gebaseerd op de NEDC norm.In de praktijk is de actieradius ongeveer 60-70% van deze NEDC norm (bij temperaturen vanaf 10 graden, daaronder tussen 50-60%).

Tot ongeveer 25.000 à 30.000 km per jaar kunt u dus prima met een elektrische auto rijden! Binnen Friesland Lease hebben wij een ruime ervaring opgedaan met elektrisch rijden. Benieuwd naar onze ervaringen en ons advies?

Bel gerust met onze Privé Leasespecialisten en wij informeren u graag.

keurmerk privatelease* De leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden / 10.000 km per jaar en bevat rente, afschrijving, reparatie, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting (tegen 0-tarief), allrisk verzekering, schadeverzekering inzittenden, verhaalsrechtbijstand verzekering,vervangend vervoer na 24 uur, 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland, BTW. In de leaseprijs is de MIA subsidie o.b.v. 2017 verrekend. Friesland Lease B.V. is deelnemer van het Keurmerk Private Lease.