Relatiegeschenk Nodig? De Fair Fashion Giftcard!

Nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk, een mooi afscheidscadeau voor een lieve collega of kerstcadeautjes voor al uw werknemers?

Geef een Fair Fashion Giftcard!

De Fair Fashion Giftcard is een initiatief van Project Cece, het online verzamelplatform voor duurzame kleding. Met de Fair Fashion Giftcard kun je bij meer dan 50 duurzame kleding webshops een mooie duurzame aankoop doen. De producten zijn gemakkelijk te vinden op de website van Project Cece met het Fair Fashion Giftcard filter en is simpel in gebruik. Het is mogelijk de Fair Fashion Giftcard te personaliseren voor uw bedrijf, met logo en een korte tekst.

Voor deze Groene Zakendeal is de productie en personalisering van de Fair Fashion Giftcard voor uw bedrijf helemaal gratis! U betaalt bij deze actie dus alleen voor de kaartwaardes.

De Fair Fashion Giftcard is te besteden bij winkels die mannen, vrouwen en kinderkleding verkopen, dus er zit voor iedereen wel iets bij! Geïnteresseerd? Stuur een mail naar FFG@projectcece.nl met uw wensen en wij zorgen dat het in orde komt.

Kijk voor meer informatie over de Fair Fashion Giftcard op de website.

Aangeboden door

Project Cece

Project Cece

Geldig tot

geldig tm

31 augustus 2020

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners