Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

's Werelds schoonste houtskool stove en BBQ!

grillsandstoves-foto1 - kopie

Aangeboden door:


Grills and Stoves

Geldig tot:

31 juni 2016

Introductie

's Werelds schoonste en efficiëntst houtskool stove en BBQ!

Compact, doordacht, duurzaam en ultra-schone verbranding en efficiënt gebruik van houtskool.

Deze stove is duurzaam en is uitzonderlijk efficiënt. De vuurkamer is gemaakt van een gepatenteerd metaal wat een lange levensduur garandeert en welke warmte terug reflecteert in het vuur zodat schadelijke rook en gassen verbrand worden. De temperatuur kan doormiddel van een luchtschuif geregeld worden.

Welke eigenschappen heeft deze kook stove?

De Envirofit CH2200 stove heeft een reductie in kolen verbruik van 50% ten opzichte van een standaard / traditionele kookstove of barbecue. De vuurkamer kan gevuld worden met 190 gram kolen of briketten.

Deze stove heeft een hoge CO2-reductie t.o.v. andere stoves. De CH2200 beschikt over een lage koolmonoxide uitstoot: Carbon monoxide (CO) –29.9 g vs 80 g baseline. Envirofit en Oak Ridge National Laboratories werkten samen om een eigen metaallegering te ontwikkelen voor de verbrandingskamers van alle Envirofit stoves.

Deze speciale en gepatenteerde metaallegering kan tegen relatief weinig kosten geproduceerd worden, heeft de eigenschap dat het een lange levensduur heeft en de beste prestaties levert voor een duurzame en schone verbranding. Koken, verwarmen, grillen en barbequen kan nu met deze compacte stove. Ideaal voor op het terras tuis, camping, picknick of op de boot!

GroeneZakenDeal

Deze set wordt compleet geleverd met duurzame Woodson Firestarters ( 6 pack ) en een zak ECHT houtskool of briketten.

grillsandstoves

Set aanbieding: Winkelwaarde van deze set is 129,95 euro.

Groene Zaken Deal prijs inclusief verzending Benelux : 97,95 euro
Looptijd aanbieding : t/m 31 juni 2016 (zolang de voorraad strekt)

U kunt deze stove bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Groene Zaken deal. U ontvangt een factuur en na betaling worden de bestelde producten naar u verzonden.