Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Schenk uw medewerkers een stukje regenwoud

Aangeboden door:

Work with Nature-

Stichting Work with Nature

Geldig tot:

30 september 2016

Introductie

Stichting Work with Nature is een gedreven, jonge stichting met een duidelijk doel: het beschermen van bedreigde regenwouden in Costa Rica, Midden-Amerika. Wij doen dit door percelen regenwoud grenzend aan een nationaal park te kopen, waardoor wij een bufferzone vormen. Op dit moment beschermen we 35hectare en ons doel is om binnen 10 jaar 2.000 hectare regenwoud te beschermen, voldoende voor de jaguar om te leven!

CO2 reductie
Door onze inspanningen beschermen we niet alleen een stukje aarde met de hoogste biodiversiteit, maar dragen we ook op twee manieren bij aan CO2-reductie. Ten eerste door te voorkomen dat regenwoud gekapt wordt, dit staat bekend als REDD (Re - duced Emissions from Deforestation and forest Degradation). Ten tweede door samen met de lokale bevolking de graslanden, waar in het verleden houtkap heeft plaatsgevonden, te herbebossen, waarbij de nieuwe bomen weer CO2 uit de atmosfeer opslaan. Uit onderzoek blijkt dat tropisch regenwoud een van de meest effectieve opslagplaatsen voor CO2 is. Door ons te steunen helpt u bovendien ook mee om lokale mensen een beter leven te bieden én wetenschappelijk onderzoek in het gebied te steunen! Onze ANBI-status biedt u bovendien aantrekkelijke belastingvoordelen.

Professionals met een passie
Onze stichting wordt gerund door een team van gedreven professionals die allemaal kosteloos hun energie en kennis inzetten om datgeen te beschermen wat hen dierbaar is: de tomeloos mooie en waardevolle regenwouden van Costa Rica! Dat heeft als gevolg dat elke donatie rechtstreeks naar ons project gaat en 1 op 1 leidt tot meer beschermd regenwoud; voor €25 beschermt u al 10 vierkante meter!

Samenwerking
Om onze ambitie van 2.000 hectare te realiseren zijn we op zoek naar bedrijven die onze passie voor de natuur en je dromen najagen delen. Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf een stuk regenwoud te beschermen of CO2 te compenseren? Wij horen graag van u en onderzoeken dan samen de mogelijkheden.

GroeneZakenDeal

Het lentezonnetje is net lekker doorgebroken en de terrasjes lonken, dus het voelt een beetje vreemd om al over de kerst na te denken, niet? En toch willen we u er graag op wijzen dat binnenkort de kerstpakketten al weer worden samengesteld.

Heeft u er al eens aan gedacht om uw medewerkers een stukje regenwoud te schenken?
U kunt hen een aantal vierkante meters regenwoud schenken of het als keuze aanbieden mocht u een aantal opties aan cadeaus willen aanbieden.

Voor €2,50 beschermt u al een vierkante meter regenwoud.

Wij denken graag met u mee hoe we uw kerstgeschenk op een creatieve manier vorm kunnen geven!

GZD-bestelknop