Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Sociii- duurzame schoenen. Win nu een duurzaam horloge!

Sociii deal2Hot en Tot Actie Sociii

Aangeboden door:

sociii-logo
Sociii

Geldig tot:

1 oktober 2017

Introductie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, like onze facebook pagina en maak kans op een duurzaam horloge van HOT&TOT!

Sociii
 is een informatieve vergelijkingssite voor duurzame schoenen met een uniek labeling-systeem. Wij verdelen de duurzaamheidscategorieën namelijk als volgt: Fairtrade, Organic, Recycled, Vegan en Good Cause. Hieronder een korte uitleg over de verschillende categorieen:.

  • Fairtrade elke stakeholder krijgt een eerlijke economische terugbetaling
  • Organic geen gebruik van giftige stoffen in het productie proces
  • Recycled het gebruik van gerecycelde materialen
  • Vegan geen schade aan dieren
  • Good cause investering in duurzame en sociale projecten

 

GroeneZakenDeal

Van Vegan schoenen tot Fairtrade schoenen, op sociii.nl kan je gemakkelijk filteren op de duurzaamheidsaspecten die voor jou het belangrijkst zijn. Natuurlijk zou het het mooiste zijn als je ze allemaal in één paar schoenen kan vinden, maar wij vinden het een uitstekende eerste stap als producenten van schoeisel zich inzetten voor minimaal één van deze categorieen.  

Wij selecteren de schoenen op duurzaamheid, design en betaalbaarheid (dus geen overpiced schoenen op Sociii). Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief op sociii.nl, like onze Facebook pagina op facebook.com/sociii en maak kans op een duurzaam horloge van de Faun collectie van HOT&TOT! Eind Augustus worden de winnaars bekend!

Bij duurzaamheid denk je misschien al gauw aan een suf geitenwollensokken imago, maar bij HOT&TOT vonden ze dat duurzaamheid helemaal niet suf hoeft te zijn. Je kunt het prima combineren met de hedendaagse trends.
HOT&TOT heeft een prachtige collectie handgemaakte, houten horloges ontwikkeld. De horloges zijn gemaakt van gerecycled hout en voor ieder verkocht horloge wordt een boom geplant!

HOT&TOT is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Stichting Trees for All. Daarnaast wordt enkel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen voor zowel de horlogedoosjes als het verzend- en promotiemateriaal. Op deze manier kan HOT&TOT haar droom verwezenlijken; een duurzame footprint achterlaten op aarde.
Bekijk hun collectie op www.hottot.nl.