Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Uw zending 100% duurzaam versturen

zero2green afb 1 zero2green afb 3

Aangeboden door:


zero2green
Electric Courier Services
zero2green afb 2

Geldig tot:

3 januari 2020

Introductie

Met spoed een pakketje versturen maar het mag niet teveel kosten? Dan bent u bij zero2green aan het juiste adres! Als bonus vervoert zero2green het volstrekt duurzaam en schoon. Wilt u ook een 100% emissieloze levering van uw zending? zero2green doet het voor u!

zero2green voert zijn duurzame koeriersdiensten uit met een elektrische auto. Dus, heeft u een pakket dat u zorgvuldig bezorgd wilt hebben en het liefst groen? Zonder uitstoot van CO2, stikstofoxiden en fijnstof? Met de elektrische auto van zero2green gebeurd dat snel, vakkundig en duurzaam.

Een klein pakketje of vertrouwelijke documenten laten vervoeren met een op diesel rijdende bestelbus. Het gebeurt dagelijks. Dat is in deze tijd toch niet meer te verantwoorden. Laat het door zero2green vervoeren. Wij transporteren het graag voor u. Dat is pas verantwoordelijk én het schaadt uw imago niet!

Passie

De Passie van zero2green is het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we constant inademen. Dat wil zero2green bereiken door de gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen in en tussen onze steden te reduceren door middel van het gebruik van elektrische auto’s. Dat daarmee ook de CO2 uitstoot tot bijna nul wordt gereduceerd is mooi meegenomen. Want we willen niet dat de aarde verder opwarmt, toch?

Niets doen is geen optie!

Niets doen aan duurzaamheid is in de huidige tijd geen optie meer. Maar hoe zeer de meeste organisaties niets liever willen dan duurzaam ondernemen lukt het niet altijd 100%.

Door uw zending te laten vervoeren met zero2green Electric Courier Services weet u zeker dat het 100% emissieloos en duurzaam gebeurt.

Neem vrijblijvend contact op via de gegevens op de website www.zero2green.nl

Zero2green daagt organisaties uit nu daadwerkelijk te investeren in het duurzamer maken van hun complete distributiekanaal. De boel duurzaam in beweging krijgen. Daar gaat het om!

Het mes snijdt aan twee kanten: Hoe schoner de onderneming hoe schoner het imago. Dat betekent winst voor het milieu en dus ook voor u!

GroeneZakenDeal

Zero2green is uw betrouwbare partner voor het elektrisch vervoeren van pakketten en documenten in Nederland, België en Duitsland. (op verzoek zijn andere landen ook een mogelijkheid)

Zero2green is een nieuwe speler op de koeriersmarkt en om nader kennis te maken bieden wij u deze deal aan: TER KENNISMAKING: 25% korting* op uw eerste factuur van zero2green.

Ga naar de website en klik op de knop "Ja, ik kies voor 100% duurzaam!"

*Voorwaarde korting: In 2 maanden tijd dienen er minimaal 5 opdrachten geplaatst te worden. Na 2 maanden zal de korting over de 1e factuur verrekend worden met de 2e factuur.