Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket

Aangeboden door:

Logo Green Earth Products
Green Earth Products

Geldig tot:

1 augustus 2018

Introductie

Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking inclusief bamboe stok, bodempil, bindmateriaal en geboortecertificaat. Met een beetje verzorging en liefde kan het boompje uitgroeien tot een goed producerende fruitboom. Een prachtig symbool voor een groeiende relatie waar je de vruchten van kunt plukken.

Er is keuze uit 5 fruitsoorten; appel, kers, peer, pruim en sierappel. Een Baby Tree kan geplant worden in de tuin, in een terrasbak of in een pot op het balkon.

Persoonlijke karakters

Om het meer persoonlijk te maken krijgt elke uitvoering van de Baby Tree zijn persoonlijke karakter. Bijvoorbeeld: “Tobias” is de appelboom. Deze is in de kwekerij met liefde en zorg gekweekt. Nu is het aan jou om hem door te kweken tot een grote en gezonde boom. Tobias krijgt een geboortecertificaat met zijn geboorteland, lengte en Latijnse naam. Er is voor de nieuwe “ouders “ ruimte gereserveerd om zijn groei bij te houden.

Het geboortebewijs bevat een uniek nummer dat je online kunt registreren om tips en stap-voor-stap begeleiding te krijgen. Zo leer je hoe je voor jouw Baby Tree moet zorgen. Je kunt op de Baby Tree community informatie uitwisselen met andere Baby Tree eigenaren.

GroeneZakenDeal

Bij afname van minimaal 100 Baby Trees zijn de bedrukte hangtags gratis! Bij vermelding van de volgende code krijg je deze gratis hangtags: greenzakendeal.