Verwarm je gebouw met speksteenradiatoren en bespaar op de gasrekening

Verrijk jouw gebouw met de natuurlijke schoonheid van speksteen radiatoren

Een stenen radiator met een natuurlijke uitstraling is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een veilige en efficiënte manier om je woning of pand warm te houden. Ontdek de warmte en stijl die de speksteen radiatoren te bieden hebben. Met een elegant en natuurlijk ogend stenen oppervlak, voegen ze niet alleen warmte toe aan je leefruimte, maar met deze manier van verwarmen kun je ook een duurzame bijdrage leveren en stoppen met het verbruik van gas.

Eigentijdse opties, natuurlijke warmte

Kies de perfecte steen voor je interieur uit ons diverse assortiment, met traditionele speksteen, graniet- en marmeropties. Het oppervlak van de stenen wordt gelijkmatig verwarmd, waardoor de stenen radiator niet alleen comfortabel is, maar ook veiliger dan conventionele radiatoren.

Flexibel en gemakkelijk te verplaatsen

De stenen radiatoren zijn beschikbaar als stekkermodel. Met een stekkermodel en de toevoeging van enkele poten kun je eenvoudig de radiator verplaatsen van de ene naar de andere kamer, waardoor je flexibiliteit behoudt in het verwarmen van verschillende ruimtes.

Bekijk hier alle voordelen van speksteenradiatoren.

Bestel de speksteenradiatoren bij deze website en ontvang 10% korting op de apparatuur met de code GROENEZAKEN

Aangeboden door

Energie Remmers

Energie Remmers

Geldig tot

geldig tm

1 mei 2024

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners