Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Vijf gebruikte A-merk bureaustoelen halen, 4 betalen

Aangeboden door:


Logo DESKO 2018

DESKO Kantoormeubelen

Geldig tot:

1 oktober 2018

Introductie

Kosten besparen én minder verspilling, het kan! Het is een van de grote voordelen van circulair inrichten: je bespaart kosten en tegelijkertijd verspil je minder. Win-win, voor iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de aanslag op de portemonnee te verkleinen en bijdrage in duurzaamheid te vergroten. Dit kan o.a. door te kiezen voor gebruikt of refurbished meubilair! Desko heeft een zeer groot assortiment A merken aan gebruikt en refurbished meubilair.

Waarde toevoegen met hergebruik

In veel gevallen verkeert het meubilair nog in een prima technische staat, maar zijn de meubels in de boeken volledig afgeschreven en hebben ze daardoor een papieren waarde van nul euro. Door de versleten stoel opnieuw te stofferen (va. €72,-) of een gekrast bureau een nieuw blad te geven (va. €81,-), kunt u met een kleine investering opnieuw waarde in handen hebben.

Refurbished meubilair

Een gebruikt meubelstuk dat technisch volledig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel vernieuwd is noemen we refurbished. Zo nodig is het meubel voorzien van nieuwe stoffering of van nieuwe onderdelen. Het meubel is hierdoor kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw meubelstuk, maar uiteraard goedkoper. Daarnaast zijn refurbished meubelen minder schadelijk voor het milieu, omdat er minder nieuwe grondstoffen gebruikt worden en de CO2-uitstoot lager is.

Overtuigd van de voordelen van circulair inrichten?

Dat kan bijna niet anders! Het is duurzamer én financieel voordelig. Bij Desko helpen we u graag. Een uitgebreid interieurplan, een waardescan en altijd één contactpersoon. Bel of mail ons en we komen graag bij u langs. Telefoon: 020 - 480 10 20 Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Desko schreef speciaal voor u het e-book ‘Circulair inrichten’ Volg de vijf simpele stappen uit het e-book van Desko en circulair succes is binnen handbereik.

Nu gratis downloaden

GroeneZakenDeal

Wilt u ook uw bijdrage in duurzaamheid vergroten? Kies dan voor gebruikte A-merk bureaustoelen met garantie.

Desko heeft een zeer groot assortiment A merken aan gebruikt en refurbished meubilair.

5=4 Deal*

Vijf gebruikte A-merk bureaustoelen halen 4 betalen. Alle combinaties mogelijk, (zolang de voorraad strekt).