Vlieg snel naar Ecowings.nl voor 15% Newsbird-korting!

Altijd al een duurzame, handgemaakte en 100% unieke tas of accessoire willen hebben? Dit is je kans, want nu pak je tijdelijk 15% extra korting op je aankoop.

Durable in everyway

Ecowings maakt bijzonder tassen en accessoires in India van afgedankte binnenbanden van vrachtauto’s. Zo komen deze niet in de afvalstroom terecht en worden ze niet in de open lucht verbrand. Ze bieden lokale ambachtslieden in de Indiase regio Indore schone en veilige werkgelegenheid tegen een eerlijke vergoeding. Doordat ze alleen robuuste ritsen, ijzersterk garen en solide sluitingen gebruiken zijn de producten net zo duurzaam in gebruik als dat ze geproduceerd worden. Hier lees je meer over de duurzame aanpak van Ecowings.

Ook zakelijk een duurzame keuze

Ecowings tassen en accessoires zijn bij uitstek geschikt om als (kerst)cadeau te geven aan werknemers of relaties. De producten kunnen worden voorzien van je eigen logo! Op deze manier geef je echt iets bijzonders en van blijvende waarde. Bovendien benadruk je als bedrijf dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt. En dat is tegenwoordig een extra unique selling point waarop klanten en stakeholders een onderneming selecteren. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Kies, click en krijg 15% korting

Ga naar de Ecowings webshop en kies een van de vele rugzakken, laptoptassen, damestassen, weekendtassen, riemen, etuis en notitieboekjes met 15% korting. Gebruik hiervoor kortingscode groenezaken15. Vergeet je niet eerst in te schrijven op de Newsbird, de maandelijkse nieuwsbrief van Ecowings met unieke, opmerkelijke en duurzame verhalen én altijd mooie aanbiedingen. Maar wees er wel snel bij want deze eenmalige kortingsactie stopt op 1 mei 2022.

Aangeboden door

Ecowings

Ecowings

Geldig tot

geldig tm

1 juni 2022

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners