Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Voordelig een nieuwe Beixo crosstown

beixo-x-town-crosstown-vouwfiets

Aangeboden door:

img Logo-Beixo

Beixo

Geldig tot:

1 januari 2017

Introductie

Beixo maakt (vouw-)fietsen zonder ketting. We kijken altijd naar eenbeter alternatief, zoals een cardanas of een riemaandrijving. Vouwfietsen zijn makkelijk mee te nemen in auto, trein, boot of caravan.

Het regelmatig pakken van een fiets van beixo scheelt een hoop CO2. Reis met de trein of parkeer je auto aan de rand van de stad en leg de laatste, stedelijke kilometers af per fiets. Dit scheelt uitstoot en levert meteen een fris hoofd op.

Een fiets van de zaak: fiscaal voordelig!

Behalve dat je goed bezig bent voor bedrijf en milieu, is het ook nog eens financieel aantrekkelijk.
Schaf een beixo op de zaak aan en ontvang de BTW terug over de aanschaf, maar ook van alle andere fietskosten. Daarnaast zijn die fietskosten zoals onderhoud en een degelijk slot - natuurlijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, net als de afschrijving van de fiets.

Dat betekent dat je van de kosten nog eens 33 tot 50% terugkrijgt. Een beixo crosstown kost je dan omgerekend netto zo'n 60 euro per jaar. Daarvoor kun je amper twee uur per maand parkeren in hartje Amsterdam! En een stukje fietsen scheelt je ook nog de gang naar de sportschool.

GroeneZakenDeal

De crosstown (x-town) combineert de goede eigenschappen van bewezen successen op vouwfietsgebied: licht, klein op te vouwen en geen ketting. In vier handelingen is de fiets op zijn kleinst. Kettingloos, maar geen cardanas zoals andere beixo-modellen. De crosstown maakt gebruik van een hoogwaardige aandrijfriem van kunststof. En heeft drie versnellingen.

De fiets is nog lichter en kleiner dan onze andere modellen en daardoor bij uitstek geschikt om in andere vervoermiddelen mee te nemen. Parkeren aan de rand van de stad en verder op de crosstown: niet afhankelijk van vertrektijden van openbaar vervoer.

U kunt de crosstown bestellen met 10 % korting
Actieprijs € 699,00, nu € 629,00.

Gebruik hiervoor de code "groenezaken"