Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Vraag een offerte aan en ontvang 10% korting

RoetzDealFoto1RoetzDealFoto2

Aangeboden door:


Roetz-Bikes
RoetzDealFoto3

Geldig tot:

12 februari 2016

Introductie

Roetz-Bikes is een ambitieus fietsenmerk met een circulaire missie. Voor bedrijven ontwerpt en maakt Roetz fietsen op maat die rijklaar worden geleverd! Dit is mogelijk voor kleine en grote aantallen (1 tot 1000 stuks). We laten graag zien wat we voor je kunnen doen.

Company Bikes
Roetz-Bikes zijn bij uitstek geschikt om als bedrijfsfiets in te zetten, bijvoorbeeld voor medewerkers of (hotel)gasten. Onze opvallende fietsen met een verantwoord verhaal zorgen voor een positieve uitstraling van jouw organisatie. Vanzelfsprekend garandeert Roetz degelijke kwaliteit, zodat de fietsen ook na een aantal jaren gebruik nog een visitekaartje voor je organisatie zijn.

Roetz-Bikes beschikken over:
- Oerdegelijk ,stalen frame met nieuwe coating
- Dubbelwandige velgen, geschikt voor intensief stedelijk gebruik
- RVS (bevestigings)materialen
- AXA slot
- Schwalbe anti-lek banden

Er zijn verschillende mogelijkheden om van een Roetz-Bike een echte company bike voor jouw organisatie te maken:

- Frame in bedrijfskleur
- Bedrijfslogo op de jasbeschermer
- Bedrijfsnaam of logo op de krat
- Bedrijfsnaam of logo op het frame
- Velgen in bedrijfskleuren
Circulair & sociaal

Roetz maakt stijlvolle fietsen volgens een verantwoord proces.
In Nederland zorgen meer dan 1.000.000 weggegooide fietsen jaarlijks voor een enorme afvalberg. Roetz selecteert de voor hergebruik geschikte frames voor herproductie van nieuwe fietsen. Het stalen frame met een tweede leven vormt samen met de nieuwe kwaliteits-onderdelen een stoere, unieke fiets.
Roetz-Bikes zijn extra onderscheidend dankzij de weersbestendige houten spatborden en kurken handvatten die exclusief voor Roetz worden geproduceerd. Onze volledige productie vindt plaats bij sociale werkplaatsen, hier leiden we medewerkers op tot ervaren fietsenmakers!

Neem voor vragen, een ontwerp of een offerte op maat contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020-8200804. Meer informatie kun je vinden op www.roetz-bikes.nl

GroeneZakenDeal

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag nu een offerte en ontwerp bij ons aan, meld daarbij dat het gaat om een Groene Zaken Deal, en ontvang tijdelijk 10% korting!